بررسی مسایل ایثارگران با حضور نماینده لنجان در مجلس و سرپرست بنیاد شهید اصفهان

سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان با نماینده مردم شهرستان لنجان در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
کد خبر: ۷۳۶۳۰۴
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۰ - 05April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، «محمد انصاری‌پور» سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان با «اکبر پولادی» نماینده مردم شهرستان لنجان در مجلس شورای اسلامی، دیدار و گفتگو کرد.

بررسی مسایل ایثارگران با حضور نماینده لنجان در مجلس و سرپرست بنیاد شهید اصفهان

در این دیدار، طرفین در خصوص تامین زمین ایثارگران در شهر جدید فولادشهر، بررسی وضعیت اشتغال و کارآفرینی فرزندان شهدا و ایثارگران در شهرستان، پیگیری مشکلات درمانی جامعه ایثارگری لنجان و همچنین توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح شهرستان به بحث و تبادل نظر پرداختند. 

«محمد انصاری پور» سرپرست اداره کل بنیاد شهید استان اصفهان در این دیدار ضمن تشریح برنامه‌های بنیاد برای خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگری، از نقش و جایگاه نماینده مردم لنجان در پیگیری و رفع مشکلات این عزیزان قدردانی کرد.

نماینده مردم لنجان نیز ضمن استقبال از رویکرد تعاملی بنیاد شهید، بر آمادگی خود برای هرگونه همکاری و پیگیری مسائل مربوط به ایثارگران و خانواده‌های شهدا تاکید کرد. وی همچنین خواستار توجه ویژه به ظرفیت‌های شهرستان لنجان در راستای توسعه طرح‌های اشتغالزایی برای جامعه ایثارگری شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار