رستاخیز حمایت از غزه در مغرب

آتشفشان خشم مردمی علیه اشغالگری «اسرائیل» در پایتخت مغرب فوران کرد و هزاران نفر از اقشار مختلف این کشور، در خیابان‌ها رژه رفتند تا فریاد مظلومیت غزه را به گوش جهانیان برسانند.
کد خبر: ۷۳۶۴۶۸
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۰ - 06April 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، شهر رباط پایتخت مغرب، امروز یکشنبه، شاهد برگزاری تظاهرات گسترده‌ای در محکومیت تجاوزات «اسرائیل» و مطالبات مردمی برای پایان عادی‌سازی روابط با ژریم صهیونیستی بود.

رستاخیز حمایت از غزه در مغرب

هزاران نفر از مردم مغرب برای شرکت در این رویداد به رباط آمدند و در نزدیکی دیوار‌های میدان «باب الاحد» با در دست داشتن پرچم‌های فلسطین و چفیه تجمع کردند. 

شرکت‌کنندگان با سر دادن شعار‌هایی خواستار پایان دادن به آنچه «جنگ نسل‌کشی با حمایت آمریکا» خواندند، شدند و علیه تجاوزات رژیم صهیونیستی شعار دادند.

در این تظاهرات شخصیت‌های سیاسی و حقوقی از جریان‌های مختلف، از جمله گروه «عدالت و احسان»، «فدراسیون چپ دموکراتیک»، حزب «سوسیالیست متحد»، انجمن «حقوق بشر مغرب» و جنبش «BDS» حضور داشتند. 

اتحادیه‌های صنفی و دانشجویی این کشور مانند کنفدراسیون «دموکراتیک کار»، اتحادیه «کار مغرب» و اتحادیه‌های دانشجویی نیز در این تظاهرات شرکت کردند.

این رویداد همزمان با ادامه اعتراضات مردمی در شهر‌های مختلف مغرب بر پا شده است، که در ۵۶ شهر با شعار «غزه زیر آتش است،‌ ای امت اسلام» برگزار شد.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار