گلستان علیه عقب ماندگی آموزشی

با تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی و درمانی قرار است تا مهر سال آینده، ۱۵۶ مدرسه جدید در این استان ساخته و با کلاس‌های خشتی و کانکسی که نماد عقب‌ماندگی‌اند خداحافظی شود.
کد خبر: ۷۳۶۶۰۳
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۴ - 07April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از گلستان، «محمد حمیدی»معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،در جلسه شورای آموزش و پرورش این استان از آغاز نهضت مدرسه‌سازی خبر داد و با اشاره به اولویت‌های دکتر پزشکیان، مبنی بر برقراری عدالت آموزشی و درمانی،اظهار داشت: در راستای سیاست‌های دولت، ساخت ۱۵۶ مدرسه جدید با هزار و ۵۴ کلاس درس در گلستان تا مهر ۱۴۰۵ هدف‌گذاری شده است.

گلستان علیه عقب ماندگی آموزشی

محمد حمیدی افزود: در اولین جلسه شورای آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴، این طرح به‌عنوان اولویت اصلی مطرح شد تا عقب‌ماندگی آموزشی استان جبران شود.

وی از برنامه‌ریزی برای تأمین اعتبار این طرح از طریق منابع دولتی، خیرین و ظرفیت‌های عمومی سخن گفت و تأکید کرد: فرمانداران ۱۴ شهرستان موظف‌اند نیاز‌های آموزشی را با تمرکز بر حذف مدارس کانکسی، خشتی و گلی و مناطق پرجمعیت شناسایی کنند تا این پروژه‌ها در اولویت قرار گیرند.

حمیدی همچنین به تکریم معلمان اشاره کرد و گفت: در هفته معلم امسال، با مشارکت انجمن اولیا و مربیان، دانش‌آموزان، بازاریان و ادارات، معلمان قدردانی خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان، نیز با هشدار درباره عقب‌ماندگی شدید این استان در سرانه فضای آموزشی، گفت: میانگین سرانه فضای آموزشی کشور ۵.۸ مترمربع است، اما در گلستان به ۴.۴ مترمربع می‌رسد؛ یعنی ۱.۵ متر کمتر از استاندارد کشوری.

گلستان علیه عقب ماندگی آموزشی

قدرت‌الله نظری با اشاره به تحصیل ۴۰۰ هزار دانش‌آموز در گلستان، افزود: این آمار، کمبود ۶۰۰ هزار مترمربع فضای آموزشی را نشان می‌دهد. به همین دلیل، نهضت مدرسه‌سازی در اولویت قرار گرفته تا با ساخت ۱۵۶ مدرسه، گامی بزرگ برای عدالت آموزشی برداریم.

وی مشارکت مردمی را کلید موفقیت دانست و گفت: اعتبار این طرح از مولدسازی، خیرین، مسئولیت اجتماعی بانک‌ها و نهاد‌های غیردولتی تأمین می‌شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان، با تأکید بر نقش مردم در این نهضت، اعلام کرد: اطلس مردمی‌سازی تشکیل شده تا عقب‌ماندگی‌های آموزشی برطرف شود. تا پایان برنامه هفتم توسعه، ۸۹ درصد فضا‌های آموزشی استان باید مقاوم‌سازی شوند.

وحید فراهی پیشنهاد داد: عملیات اجرایی این طرح از هفته آینده آغاز شود تا کمبود‌ها به‌سرعت جبران گردد.

علیرضا نورانی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گلستان، نیز از چالش مهاجرت بی‌رویه به استان‌های شمالی هشدار داد و گفت: افزایش جمعیت دانش‌آموزی در برخی شهرستان‌ها، سرانه آموزشی را تحت فشار قرار داده و شاخص‌ها را تغییر داده است.

حمیدی معاون استاندار گلستان در ادامه این نشست، خواستار توجه ویژه دولت شد و تأکید کرد: با توجه به مهاجرت گسترده به گلستان، تخصیص اعتبار برای مدرسه‌سازی در استان‌های شمالی باید متفاوت و ویژه باشد.

انتهای پیام /

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار