به گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس، مدیرکل دفتربرنامه ریزی و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان دراین نشست گفت: آسیب ها درحوزه خانواده به دو بخش درون سازمانی و برون سازمانی تقسیم بندی می شوند.
ناصرصبحی با بیان اینکه دربخش درون سازمانی، روانشناسان باید حیطه اختیارات خود را بدانند، خاطرنشان کرد: با تشکیل کارگروه ها می توانیم در این خصوص به صورت منطقی پیش برویم.
وی افزود: بیاییم به جای اینکه جنگ بین دستگاه ها را راه اندازی کنیم به فکر رفع مشکل ملی به ویژه در حوزه ازدواج و تحکیم خانواده باشیم.
صبحی با بیان اینکه درحوزه مسائل ازدواج و خانواده باید کار را به کاردان ومتولی اصلی بسپاریم، تاکید کرد: مشاوران ازدواج و خانواده باید بتوانند از جایگاه خود دفاع کنند دراین زمینه با برگزاری این چنین نشست هایی و با تشکیل کارگروه های تخصصی می توانیم از ظرفیت های فردی و گروهی استفاده کنیم.
وی ادامه داد: می توانیم به منظور تحکیم بنیان خانواده تشکل و انجمن هایی را راه اندازی کنیم تا این انجمن ها در شناسایی و ایجاد متولی اصلی در این زمینه پیشقدم باشند.
** برگزاری نشست های مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده رسانه ای شود
قائم مقام سازمان نظام روانشناسی گفت: برگزاری نشست های مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده رسانه ای شود.
شکوه نوابی نژاد افزود: با رسانه ای شدن این نشست ها مراکزی که دارای مجوز فعالیت در زمینه ازدواج و تحکیم خانواده هستند به مردم معرفی خواهند شد.
وی تاکیدکرد: تا زمانی که این مراکز به صورت درست و از طریق رسانه ها معرفی نشوند نمی توانیم زمینه های فعالیت خود را به مردم بشناسانیم.
نوابی نژاد تصریح کرد: مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده باید دارای وحدت رویه باشند و برمبنای علمی و اصولی کارکنند.
عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی اظهارکرد: با داشتن یک مبنا و رویه کار واحد خانواده هایی که برای مشاوره به این مراکزمراجعه می کنند از اعتماد بیشتری برخوردارخواهند بود.
مراکزتخصصی مشاوره و ازدواج و تحکیم خانواده که دراین نشست شرکت داشتند برمسائلی مانند داشتن امنیت و جایگاه حرفه ای و تخصصی، داشتن تبلیغات ازطریق رسانه ها برای شناسایی بیشتربه مردم همچنین حمایت های بیمه ای و مالیاتی و قرار گرفتن موضوع مشاوره روانشناسی و مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده در طرح پزشک خانواده از جمله مسائلی بود که از سوی آنها مورد توجه و مطرح شود.
این مراکز براساس ماده 43 قانون برنامه پنجم کشور و در قالب تفاهمنامه وزارت ورزش و جوانان با همکاری نظام مشاوره و روانشناسی کشور شکل گرفته است.
دراین نشست مراکزی شرکت کردند که دارای مجوز براساس این قانون و تفاهمنامه هستند.