رئیس سازمان حفظ آثار دفاع مقدس ارتش:

عزتمندی شهید صیاد شیرازی نتیجه اخلاص و ولایت پذیری او بود

امیر فولادی گفت: تمام عزت شهید صیاد شیرازی از اخلاص، انس او با عبادت و تبعیت محض از ولایت فقیه بود.
کد خبر: ۷۳۷۴۹۰
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۶ - 10April 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قم، امیر سرتیپ دوم محمدرضا فولادی رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران در جمع پرسنل یگان‌های ارتش در مسجد الزهرا (س) قم اظهار داشت: ۲۰ و ۲۱ فروردین مزین به نام شهیدان والامقامی همچون سید مرتضی آوینی، شهید صیاد شیرازی است.

عزتمندی شهید صیاد شیرازی نتیجه اخلاص و ولایت پذیری او بود

وی افزود: این ایام همچنین سالروز شهادت چهار تن از تکاوران شهید مدافع حرم ارتش از جمله شهید مرتضی زرهرن است و باید نام و مرام این شهدای والامقام همواره زنده نگاه داشته شود.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش همچنین گفت: شهید حمید قهرمانی ارجاسی که شهید محوری امسال ارتش است، شهید بزرگواری است که در ۲۹ فروردین سال ۱۳۶۷ دلاورمردانه در رویارویی با ناو‌های آمریکایی در خلیج فارس به شهادت رسید. 

وی در ادامه با اشاره به شهادت سه سپهبد هر یک به فاصله ۲۰ سال بدست منافقین استکبار جهانی، گفت: شهید محمدولی قرنی نخستین رئیس ستاد ارتش بود که در تاریخ سوم اردیبهشت سال ۱۳۵۸ حدود یک هفته قبل از شهادت استاد مطهری، به دست منافقین کوردل در منزلش در تهران به شهادت رسید و به دستور حضرت امام (ره) در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد.

امیر فولادی ادامه داد: شهید قرنی نزدیکترین شخص به شاه ملعون بود و در سال ۱۳۳۶ به درجه سرلشکری رسیده بود، اما بدلیل روحیه صداقت و پاکدستی که داشت، مورد غضب شاه و اطرافیانش قرار گرفت و خانه نشین شد تا اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان نخستین رئیس ستاد مشترک ارتش مشغول خدمت به نظام اسلامی گردید.

وی افزود: دومین سپهبد شهید، امیر سرافراز شهید علی صیاد شیرازی بود که در ۲۱ فروردین سال ۱۳۷۸ به دست منافقین کوردل به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: شهید صیاد ۱۴ سال از ۳۵سال خدمتش در ارتش، مربوط به قبل از پیروزی انقلاب بود و در هر مرحله‌ای چه در داخل کشور و چه در ماموریت‌های آموزشی خارج از کشور، جدیت، نظم، تلاش و کوشش، احساس مسئولیت و تبلیغ دین و دینداری و بحث‌های معارفی و نیز آموزش زبان انگلیسی به طلاب حوزه‌های علمیه سرلوحه برنامه‌های او بود.

وی تصریح کرد: همه سرمایه معنوی شهید صیاد شیرازی نشات گرفته از انس او به عبادت، راز و نیاز و نماز اول وقت بود.

امیر فولادی خاطرنشان کرد: شهید صیاد شیرازی چند ماه قبل از اعلام رسمی تشکیل بسیج مستضعفین توسط حضرت امام (ره) در آذرماه، این نیروی مردمی را در اصفهان سروسامان داد و در جبهه نیز سازماندهی کرد و از این رو مورد بغض و کینه خناسان و در نتیجه بنی صدر، رئیس جمهور وقت نیز قرار گرفت.

وی در بیان خصوصیات دیگری از شهید صیاد شیرازی عنوان کرد: او نابغه برنامه ریزی و طرح ریزی عملیات بود و با لباس بسیجی برای برادران سپاه، دروس تاکتیک را آموزش می‌داد.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: شهید صیاد شیرازی ۵ روز قبل از شهادت همزمان با عید غدیر، مفتخر به دریافت درجه سرلشکری از سوی فرمانده معظم کل قوا شد.

وی تاکید کرد: تمام عزت شهید صیاد شیرازی، تبعیت خالصانه و عملی از ولایت فقیه بود و همه سخنان رهبر معظم انقلاب را مو به مو می‌نوشت و سخنان معظم له را به عنوان یک دستور تلقی نموده و بلافاصله عملیاتی می‌کرد.

امیر فولادی گفت: این شهید سرافراز شجاع‌ترین سرباز و پرچمدار وحدت بود و تنها چیزی که از آن وحشت داشت، بروز تفرقه بین نیرو‌ها بود و لذا ارتشی و سپاه را نه دو لشکر، بلکه به عنوان یک لشکر الهی تلقی می‌کرد.

وی با بیان اینکه تمام پیروزی‌ها در دوران دفاع مقدس، در نتیجه وحدت و انسجام نیرو‌ها بود، گفت: شهید صیاد شیرازی نخستین قرارگاه مشترک ارتش و سپاه را راه اندازی کرد و این اقدام او، برکات بسیاری را در پی داشت.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش افزود: این شهید بزرگوار به عنوان معجزه انقلاب و سربازی برای امام زمان (عج)، حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی را از اوجب واجبات می‌دانست و در هر جایی که ورود پیدا می‌کرد، توفیقات مضاعف داشت.

وی با اشاره به جامعیت شخصیتی شهید صیاد شیرازی گفت: شخصیت آن شهید والامقام دربرگیرنده جمیع ارزش‌ها بود و اخلاص، ایثار، فداکاری، منطق، خستگی ناپذیر بودن و .. در وجود او موج می‌زد و شعار همیشگی اش «من کان لله، کان الله له» بود.

امیر فولادی با گرامیداشت یاد و خاطره سرداران شهید سپاه نیز عنوان کرد: اخلاص در وجود تمامی شهدا موج می‌زد و این اطمینان را داریم که روح مطهرشان حاکم و ناظر بر محافل ما است و از همه ما دست‌گیری می‌کنند.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران با سپاس از فعالیت نیرو‌های جهادی مسجد الزهرا (س) گفت: همین روحیه جهادی جوانان ما که برگرفته از سبک و مرام شهدا و رهنمود‌های امامین انقلاب است، موجب پیشرفت‌های شگرفی در جامعه شده است.

در مراسم فوق، جمعی از فرماندهان و نیرو‌های یگان‌های ارتش در استان قم، پایوران سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) و ناحیه بسیج امام حسین (ع)، بسیجیان پایگاه شهید صیاد شیرازی و پیشکسوتان دفاع مقدس نیز حضور داشتند و در پایان، با اهداء هدایایی از سوی امام جماعت مسجد، از امیر فولادی تقدیر شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار