به گزارش خبرنگار دفاعپرس از اراک، دکتر مهدی زندیهوکیلی روز پنجشنبه در جلسه شورای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی استان با حضور معاون وزیر آپ، اظهار داشت: با عنایت به نگاه ویژه رئیس جمهور به این نهضت برنامه و نقشه راه شهرستانهای استان در زمینه عدالت آموزشی قبل از شروع سال جدید تدوین و ابلاغ شده است و بر اساس آن ارزیابی انجام خواهد شد.
استاندار مرکزی با اشاره به اینکه مدارس تراکم بالای ۳۵ دانشآموز در برخی مناطق شهرهای اراک، ساوه و دلیجان دایر است، عنوان کرد: ساخت مدرسه برای حذف تراکم بالای ۳۵ نفر در دستور کار قرار گرفته است که باتوجه به اهمیت ساخت مستحکم اسکلت، زمانبندی سه ساله در نظر گرفته شده است.
استاندار مرکزی عنوان کرد: استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس استان نیز در سالهای قبل به عنوان یک کار جهادی برنامهریزی و در تمام مدارس استان طرح استانداردسازی پیاده شد همچنین جمعآوری مدارس کانکسی از دیگر اقداماتی است که در استان مرکزی انجام شد.
زندیهوکیلی خاطرنشان کرد: یکی از چالشهای موجود در برخی مدارس نیز بحث سرویسهای بهداشتی است که برای حل مشکل برنامهریزی و تعدادی از مدارس عمدتا در منطق روستایی و فاقد سرویس بهداشتی شناسایی و با مشارکت گروههای جهادی اقدامات در حال انجام است.
انتهای پیام/