درخواست وزیر تندرو «نتانیاهو» برای حمله به زیرساخت‌های حیاتی «غزه»

وزیر تندرو امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، در اظهاراتی جنجالی خواستار حمله به انبارهای مواد غذایی و تأسیسات برق در نوار غزه شد.
کد خبر: ۷۳۷۵۲۳
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۹ - 11April 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «ایتامار بن‌گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با اشاره به ادامه حملات به نوار غزه، خواستار هدف قرار دادن انبارهای مواد غذایی و مولدهای برق در این منطقه شد.

درخواست وزیر تندرو «نتانیاهو» برای حمله به زیرساخت‌های حیاتی «غزه»

وی در این خصوص اعلام کرد: «حماس در حفظ گروگان‌ها (اسرای صهیونیست در غزه) منفعت دارد و برای بازگرداندن آن‌ها به اسرائیل، باید غزه را به‌طور کامل تحت کنترل خود درآوریم.»

بن‌گویر همچنین از اختلافات گسترده خود با «رونن بار» رئیس سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) خبر داد و ضمن انتقاد از عملکرد وی، حمایت خود را از حق نخست‌وزیر برای انتخاب رئیس جدید برای این نهاد امنیتی اعلام کرد.

رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی آورد.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زدند و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

انتهای پیام/ 161

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار