کاشت ۲۰۰ اصله نهال در هزارپیچ گرگان

سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان از کاشت ۲۰۰ اصله نهال بلوط گلدانی در هزارپیچ گرگان با همکاری تشکل‌های غیردولتی و گروه‌های مردمی خبر داد.
کد خبر: ۷۳۷۵۹۹
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۹ - 11April 2025

به گزارش  دفاع‌پرس از گلستان، «علی‌اصغر نیکویی»سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، ظهر امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در گرگان اظهار داشت: باهدف ترویج فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی و بهبود اکوسیستم‌های محلی و با مشارکت یکی از گروه‌های مردمی و تشکل‌های غیردولتی گرگان، تعداد ۲۰۰ اصله نهال بلوط گلدانی در هزارپیچ گرگان کاشته شد.

کاشت ۲۰۰ اصله نهال در هزارپیچ گرگان

وی تصریح کرد: حضور سازمان‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در فرآیند حفاظت از منابع طبیعی، نقش بسیار مهمی در گسترش آگاهی مردم و اهمیت حفظ منابع طبیعی دارد.

سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان به تأثیرات مثبت کاشت درختان بر محیط اطرافمان، ابراز کرد: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، این اقدام صورت گرفت. 

وی ادامه داد: تلاش داریم تا از ظرفیت‌های موجود استفاده بهینه کنیم و با ایجاد بستر‌های لازم، پروژه‌های مشابه را با همکاری تشکل‌های غیردولتی و گروه‌های مردمی در سایر مناطق استان اجرا کنیم.

نیکویی گفت: چنین فعالیت‌هایی نه‌تنها گامی مؤثر در راستای احیای منابع طبیعی به شمار می‌آید، بلکه به‌عنوان الگویی موفق برای دیگر تشکل‌ها و سازمان‌های مردمی در زمینه حفاظت از محیط‌زیست معرفی می‌شود.

انتهای پیام /

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار