سیدحمایت میرزاده امروز در دیدار با استاندار چهارمحالوبختیاری اظهار کرد: شخص رئیسجمهور در تمام جلسات شورای عالی آموزشوپرورش حضور دارد و جمعآوری مدارس کانکسی و سنگی را شخصاً پیگیری میکند، همچنین کیفیت بخشی آموزشوپرورش در دستور کار وزارتخانه قرار دارد.
وی ادامه داد: در رابطه با جمعآوری مدارس سنگی و کانکسی قرار شده است، هفت هزار مدرسه تا پایان دولت چهاردهم ساخته و تحویل آموزشوپرورش شود، در این رابطه باید از ظرفیت و مشارکت مردم و همچنین دستگاههای مرتبط استفاده شود.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزشوپرورش افزود: در حوزه کیفیسازی نیز آموزش در مدارس باید به سمت مهارت افزایی و آمادگی دانشآموزان برای ورود به بازار کار حرکت کنیم.
وجود بیش از ۱۵۳ مدرسه سنگی و کانسکی در چهارحالوبختیاری
جعفر مردانی، استاندار چهارمحالوبختیاری در ادامه اظهار کرد: آموزشوپرورش زیربنای توسعه همه جانبه و سرمایهگذاری راهبردی برای کشور است و هر چه قدر در آموزش و پرورش هزینه شود به نوعی سرمایه گذاری است.
وی ادامه داد: با وجود همه کمکها و مساعدتها در حوزه تعلیم و تربیت؛ کمبودهایی نیز در استان وجود دارد و به طوری که هم اکنون بیش از ۱۵۳ مدرسه کانسکی و سنگی در استان وجود دارد و پیشبینی میشود تا شهریور سال جاری بخشی از این تعداد جمعآوری شود.
استاندار چهارمحالوبختیاری افزود: اختصاص اعتبار جهت اتمام پروژهها به ویژه فاز سوم اردوگاه شهید چمران، ساخت و تکمیل و تکمیل مدارس در مناطق کم برخوردار و پرجمعیت، استفاده از ظرفیت خیران، نوسازی و بازسازی مدارس غیراستاندارد، تجهیز مدارس به امکانات مدرن آموزشی و آزمایشگاهی، اختصاص سهمیه استخدامی برای تأمین نیروی انسانی در مناطق محروم و تأمین امکانات رفاهی و اسکان معلمان در مناطق محروم از جمله نیازمندیهای استان در حوزه آموزشوپرورش است.
مردانی بیان کرد: ارتقای عدالت اجتماعی و طرحهای جبرانی و آموزشی برای دانشآموزان مناطق محروم، افزایش پوشش آموزش مجازی در مناطق کمبرخوردار، توسعه و تجهیز مدارس شبانهروزی، اختصاص بودجه به منظور ساخت دانشگاه فرهنگیان استان و افزایش ظرفیت پذیرش دانشگاه فرهنگیان برای تأمین نیروهای بومی از دیگر مواردی است که باید مورد توجه ویژه مسئولان آموزشوپرورش قرار گیرد.
انتهای پیام/