دستگیری 28 سارق در طرح امنيت محله محور اصفهان

از دستگيري 28سارق و کشف 12 دستگاه وسیله نقلیه مسروقه با اجرای طرح امنیت محله محور در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۷۳۷۸۸۶
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۳ - 12April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان‌، سرهنگ «حسين بساطی» فرمانده انتظامي شهرستان اصفهان اظهار داشت: در راستای اجرای طرح امنیت محله محور، ماموران فرماندهی انتظامي شهرستان اصفهان طی 48 ساعت گذشته با اقدامات هوشمندانه پلیسی 28 سارق را شناسایی و ضمن هماهنگی با مرجع قضائی در چند عملیات منسجم و ضربتی آن ها را دستگیر کردند.

دستگیری 28 سارق در طرح امنيت محله محور اصفهان

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان کشف 12 دستگاه خودرو، موتورسیکلت و دوچرخه مسروقه و همچنین کشف 24 فقره انواع سرقت را از دیگر نتایج اجرای این طرح عنوان کرد.

این مقام انتظامی با اشاره به این که متهمان دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند خاطر نشان کرد: اجرای طرح امنيت محله محور با هدف پاسخگویی به مطالبات شهروندان و ارتقاء امنیت پایدار در جامعه همچنان در سطح شهرستان اصفهان به ویژه نقاط آلوده و جرم خیز تداوم خواهد داشت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار