به گزارش دفاعپرس از اردبیل، «علیرضا حسیننژاد» مدیر کل کمیته امداد امام (ره) اردبیل پیش از ظهر امروز (یکشنبه) در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: هر فرد میتواند صندوق صدقه الکترونیکی برای خود تعریف کرده و در قالب این سامانه بنا به نیت خیرخواهانه پرداختی صدقه خود را در کنار پرداختی سایر کمکها به نیازمندان انجام دهد.
وی افزود: با ارسال عدد سه به سامانه ۳۰۰۰۳۳۳۳۴۵ تک تک افراد جامعه میتوانند به لینک این سامانه برای واریز صدقه ورود پیدا کرده و در هر فرصتی صدقه خود را از طریق این صندوق به صورت الکترونیکی پرداخت کنند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل عنوان کرد: البته یکهزار و ۷۰۰ نانوایی در سطح استان که به دستگاه نانینو مجهز هستند، دارای آیکن صدقه هستند که در کنار خرید، میتوانند صدقه خود را نیز هر روز صبح پرداخت کنند.
حسیننژاد از ارائه خدمات به ۴۶ هزار خانوار در قالب ۹۴ هزار نفر در سطح استان خبر داد و افزود: ۵۳ درصد تحت پوشش کمیته امداد استان زنان سرپرست خانوار و ۴۷ درصد سرپرست آقایان هستند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ۴۳ درصد مددجویان تحت پوشش کمیته امداد استان اردبیل ساکن روستا، ۵۷ درصد ساکن شهرها بوده و ۱۶ هزار دانش آموز و ۷۵۹ دانشجو از خدمات کمیته امداد بهرهمند هستند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اضافه کرد: در حال حاضر یکهزار و ۱۱۵ بیمار صعبالعلاج و زمینگیر از خدمات کمیته امداد بهرهمند هستند و از ۹۴ هزار نفر جمعیت تحت پوشش، ۳۰ هزار نفر آنها سالمند بالای ۶۰ سال هستند.
حسیننژاد بیان کرد: از ۱۲۰ هزار سالمند استان، به یک چهارم این سالمندان توفیق خدمت داریم و ما سعی میکنیم شرایط مناسب برای زیست آبرومند آنها را مهیا کنیم.
وی با ارائه گزارشی از برنامههای جشن رمضان امسال یادآور شد: با همراهی خیرخواهانه مردم نوعدوست استان و کمک و مساعدت خبرنگاران در امر اطلاع رسانی و آگاهی بخشی و اعتمادآفرینی موفق شدیم در جشن رمضان امسال نسبت به سال گذشته رشد ۵۰ درصدی جذب کمکهای مردمی را شاهد باشیم.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل تصریح کرد: در بخش اطعام مهدوی با همکاری خیران، مؤسسات خیریه و مراکز نیکوکاری ۲۲ هزار و ۵۳۸ بسته معیشتی بین مددجویان توزیع شد که در مقایسه با سال گذشته رشد ۳۱ درصدی را نشان میدهد.
حسیننژاد از تهیه و توزیع غذای گرم به تعداد ۱۳۰ هزار پرس خبر داد و گفت: در این بخش نیز رشد ۱۵ درصدی را شاهد بودیم.
وی افزود: در بخش برپایی افطاری ساده در مساجد و مکانهای عمومی ۱۲۴ هزار افطاری ساده در سطح استان برقرار شد تا گروههای مختلف جامعه سر سفره افطاری ساده بنشینند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل ارزش ریالی اطعام مهدوی را ۴۵ میلیارد تومان اعلام کرد و ادامه داد: سال قبل این رقم به ۳۰ میلیارد تومان میرسید که یک رشد ۵۰ درصدی را شاهد هستیم.
حسیننژاد با بیان اینکه ۱۰ هزار و ۴۱۶ نفر از ایتام و محسنین تحت پوشش کمیته امداد هستند خاطرنشان کرد: در رمضان امسال یک هزار و ۲۸۸ حامی به جمع حامیان استان اضافه شدند تا ۲ هزار و ۴۱۷ کودک یتیم و محسنین را تحت پوشش قرار دهند.
وی ضرورت افزایش تعداد حامیان را با هدف بالا بردن سرانه پرداختی به فرزندان ایتام و محسنین یادآور شد و اضافه کرد: در کشور سرانه پرداختی به ایتام یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است در حالی که در استان اردبیل این رقم به یک میلیون تومان میرسد.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بیان کرد: در پرداختی به محسنین نیز سرانه کشوری ۶۱۰ هزار تومان است در حالی که در استان این رقم ۳۴۰ تومان است که با یک خلأ ۵۰ درصدی روبهرو هستیم.
حسیننژاد در ادامه یادآور شد: در کنار افزایش پرداختی حامیان، ما در صدد جذب حامیان بیشتر هستیم تا به نوعی این خلأ را جبران کرده و به سرانه پرداختی محسنین و ایتام کمک کنیم.
وی در مورد جمعآوری زکات فطریه نیز تصریح کرد: تمامی دستگاهها موظف هستند گزارش نهایی خود را از جمعآوری زکات فطریه به کمیته امداد ارائه کنند که تاکنون این گزارش نهایی نشده، اما سال گذشته ۱۲.۵ میلیارد تومان زکات فطریه توسط دبیرخانه شورای زکات استان جمعآوری و گزارش شد.
دبیر شورای زکات استان اردبیل گفت: مبلغ نقدی که صرفا به حساب کمیته امداد در سالجاری به عنوان زکات فطریه ریخته شده، یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان است که این رقم با در نظر گرفتن مبلغ اولیه مساجد و مراکز نیکوکاری به ۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان میرسد.
حسیننژاد فعالیت مراکز نیکوکاری را به صورت محلهمحور و تخصصی در حوزههای مختلف یادآور شد و افزود: ۱۶۰ مرکز نیکوکاری در استان فعالیت میکنند که در این مراکز مردم در امر خیر ورود پیدا کرده و مشارکتی فعال دارند.
انتهای پیام/