فرماندار شهرستان سقز:

الگوی رفتار و کردار شهدا در جامعه باید تقویت شود

«ضیاءالدین نعمانی » فرماندار شهرستان سقز در جلسه هماهنگی کنگره 5536 شهید استان کردستان که در شهرستان سقز برگزار شد گفت: الگو و سیره شهدا در جامعه باید بیش از پیش باید تقویت شود
کد خبر: ۷۳۸۵۲۹
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹ - 15April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از سنندج، «ضیاءالدین نعمانی» فرمانمدار شهرستان سنندج در جلسه هماهنگی برنامه‌های کنگره ۵۵۳۶ استان کردستان که در شهرستان سقز برگزار شد اظهار داشت؛ شهدا و خانواده معظم شهدا حافظان اصلی ارزش‌های والای ایرانی اسلامی هستند.

الگوی رفتار و کردار شهدا در جامعه باید تقویت شود

وی در ادامه به ضرورت تشکیل کمیته‌های ۳۰ گانه کنکره ۵۵۳۶ استان اشار کرد و گفت: یکی از کار‌های ویژه امسال، تلاش برای تحقق شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» و اهداف کنگره شهدا خواهد بود.

فرماندار شهرستان سقز افزود: تولید محتوای فاخر جهت کنگره به‌ویژه در حوزه موسیقی، بومی‌سازی برنامه‌ها، اجرای برنامه‌های کیفی در این راستا باید در سرحوله برنامه‌های کمیته‌های فرهنگی کنگره قرار گیرد.

نظر شما
پربیننده ها