به گزارش خبرنگار جامعه دفاعپرس، «نفیسه حسینی یکتا» مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت امروز (سهشنبه) در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره طب ایرانی که در مرکز همایشهای مرکز آموزشی تحقیقاتی قلب و عروق شهید رجایی برگزار شد، اظهار داشت: طب ایرانی علاوه بر اثرگذاری بر نظام سلامت یک مولفه فرهنگی و تمدنی نیز به شمار میرود.
حسینی یکتا افزود: امروز ۱۸ سال از تاسیس دانشکدههای طب سنتی میگذرد و از سال ۸۶ تاکنون موضوعاتی مبنی بر تشکیل معاونت طب سنتی تا تشکیل وزارت طب سنتی را شنیدیم ولی فرقی در مسیری که طی میکردیم ایجاد نشده است.
وی درباره اولویتهای دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت بیان کرد: ادغام طب ایرانی در نظام سلامت، افزایش سواد و آگاهی عموم جامعه و بین المللی سازی طب ایرانی از جمله برنامههای در اولویت دفتر طب ایرانی است.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت تصریح کرد: ما با تاسیس دانشکدههای طب سنتی و همچنین اضافه کردن دو واحد درسی طب سنتی به برنامه آموزشی هفت رشته دانشگاهی علوم پزشکی ادغام طب سنتی را در نظام آموزشی پزشکی کشور انجام دادیم.
حسینی یکتا ادامه داد: ایران در حوزه پژوهش رتبههای جهانی معتبری در تولید علم و ثبت کارآزماییهای بالینی کسب کرده و در حوزه بهداشت نیز آموزههای طب ایرانی در سبک زندگی ادغام شده و اکنون هر ایرانی که به پایگاههای سلامت در نظام شبکه بهداشتی مراجعه کند شناسنامه سبک زندگی بر اساس طب ایرانی برای او تشکیل و آموزههای طب ایرانی به وی ارائه میشود.
وی با اشاره به حضور متخصصین طب سنتی در کلینیکهای درمان ناباوری در راستای جوانی جمعیت، گفت: اکنون از حضور متخصصان طب ایرانی در کلینیکهای ویژه استفاده میشود و امیدواریم شاهد تسریع فرآیند ادغام طب سنتی در بخش درمان نیز باشیم.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در افزایش سواد عمومی جامعه نیز برنامههای متعددی با گروه هدف دانش آموزان اجرا میکنیم. در حوزه بینالملل نیز حضور نمایندگان دفتر طب ایرانی را در تمام مجامع تصمیم ساز داشتهایم و این تلاشها سبب شد تا سال گذشته یک سمپوزیوم بینالمللی در حوزه طب ایرانی برگزار کنیم که اثرگذاری بسیار خوبی در سطح بینالمللی داشت.
انتهای پیام/ 261