فیلم/ امام خمینی (ره): شن‌های طبس مأمور خدا بودند/ قدرت ایمان در مقابل تمام قدرت‌ها غلبه می‌کند

حضرت امام خمینی (ره) در سخنانی، با اشاره به این‌که خدای تبارک و تعالی شن‌ها و باد‌ها را فرستاد و نیرو‌های آمریکایی را در صحرای طبس شکست داد، تأکید کردند: تمام قدرت‌ها یک طرف ایستادند و یک قدرت ایمان هم در مقابل آن‌ها یک طرف و قدرت ایمان بر آن‌ها غلبه کرد و غلبه می‌کند.
کد خبر: ۷۴۱۱۲۶
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۳ - 25April 2025

گروه ساجد دفاع‌پرس: چهارم فروردین سال ۱۳۵۹، پس از آن‌که لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام تسخیر و توطئه‌های «شیطان بزرگ» علیه انقلاب اسلامی ایران در سفارت‌خانه‌اش اقشا شد، ارتش آمریکا برای آزاد کردن جاسوس‌هایی که در این ماجرا بازداشت شده بودند، از نقاط کور راداری وارد خاک جمهوری اسلامی ایران شد؛ اما در صحرای طبس هواپیما‌ها و هلی‌کوپتر‌های آن گرفتار طوفان شن شده و منهدم شدند.

فیلمی که در ادامه مشاهده می‌کنید، بخشی از سخنرانی حضرت امام خمینی (ره) در جمع کارکنان وزارت امور خارجه و پرسنل هوانیروز، در ۲۴ اسفند سال ۱۳۶۰ است. ایشان در این سخنان با اشاره به این‌که خدای تبارک و تعالی شن‌ها و باد‌ها را فرستاد و نیرو‌های آمریکایی را شکست داد، تأکید می‌کنند: تمام قدرت‌ها یک طرف ایستادند و یک قدرت ایمان هم در مقابل آن‌ها یک طرف و قدرت ایمان بر آن‌ها غلبه کرد و غلبه می‌کند.

«آن‌ها در طبس آمدند و گمان کردند که می‌توانند نیرو پیاده کنند و می‌توانند بیایند و به بهانه خارج کردن گروگان‌ها، ایران را قبضه کنند و خدای تبارک و تعالی شن‌ها و باد‌ها را فرستاد و آن‌ها را شکست داد. اینها نمی‌توانند بفهمند و نخواهند توانست فهمید که سرباز‌های ایران از نظامی و پاسدار و سایر قوای مسلح با ایمان است که دارند پیش می‌روند.  

تمام قدرت‌ها یک طرف ایستادند و یک قدرت ایمان هم در مقابل آن‌ها یک طرف و قدرت ایمان بر آنها غلبه کرد و غلبه می‌کند. این‌ها جامعه‌ای که اسلام در او وجود پیدا کرده است و پیاده شده است، این جامعه را ندیدند تا بفهمند. در کتاب‌ها هم همچو جامعه‌ای را نخوانده‌اند تا بفهمند. افکار کوتاه آن‌ها هم نمی‌رسد به این امر که بتوانند بفهمند جامعه اسلامی یعنی چه. در تاریخ، در عین حالی که خوانده‌اند که عده‌های بسیار کم و ارتش بسیار کم اسلام بر دولت‌های طاغوت بسیار قدرتمند مثل ایران سابق و مثل روم غلبه کردند و این غلبه، غلبه ایمان بود، آن‌ها را آن طور غربی‌ها غرب‌زده کردند و تبلیغات بر ضد اسلام و بر ضد ایمان و بر ضد انبیاء کردند که غفلت کردند از ایمان و اسلام و روی آن غفلت مشغول این طور خرابکاری‌ها هستند».

انتهای پیام/ 113

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار