سردار رادان: برخوردهای سخت‌تر با اراذل و اوباش/ تأمین مسکن نیرو‌های فراجا در دستور کار است

فرمانده انتظامی کل کشور گفت: اگر اراذل و اوباش درس نگرفته باشند شاهد برخورد‌های سخت‌تری خواهند بود.
کد خبر: ۷۴۱۱۴۳
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵ - 25April 2025

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، سردار «احمدرضا رادان»، فرمانده انتظامی کل کشور در حاشیه بازدید از پروژه های مسکن در حال ساخت کارکنان انتظامی تهران بزرگ، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در پروژه ۱۵۰۰ وادی، المان «یا فاطمه الزهرا» به‌گونه‌ای طراحی شده که در اقصی نقاط تهران عزیز، مردم بتوانند «یا فاطمه الزهرا» را در شب و روز ان‌شاءالله رؤیت کنند.

برخوردهای سخت‌تر با اراذل و اوباش / تأمین مسکن نیرو‌های فراجا در دستور کار است

وی افزود: تأمین مسکن نیرو‌های فراجا در دستور کار است. از دولت و مجلس درخواست حمایت داریم.

سردار رادان گفت: ما امروز زیر ۷ درصد سازمان، منزل سازمانی داریم و این یعنی ۷۰ درصد حقوق و مزایای همکاران عزیز من صرف اجاره‌بها می‌شود. این یعنی شکسته شدن همکاران ما زیر چرخ معیشت. اگر این منازل به نتیجه برسد ــ که حتماً با همتی که دوستان من دارند، مخصوصاً در بخش مهندسی و فرماندهان انتظامی استان‌مان، خواهد رسید ــ امروز با اینکه ما آورده‌های زیادی از لحاظ مالی نداریم، ولی در کل کشور، سازمان انتظامی تبدیل به یک کارگاه شده و خانه‌های سازمانی در حال ساخت است.

وی افزود: شخص رئیس‌جمهور، جناب آقای پزشکیان، حمایت‌ها و دغدغه‌های ویژه‌ای دارند. ریاست محترم مجلس، نمایندگان و وزرای دفاع، کشور و راه و شهرسازی هم در این مسیر قرار گرفته‌اند تا ما را حمایت کنند. از همین‌جا دوست دارم از آنها تشکر کنم. این اقدام می‌تواند برای کشور، خود یک قرارگاه باشد. من دیدم که در این مدت، امیدی در دل مردم ایجاد شده است. این فقط مخصوص نیرو‌های ما نیست. ما نباید کار بزرگ را در نگاه خود کوچک جلوه دهیم و بعد روی آن عملیات کنیم.

‌فرمانده انتظامی کل کشور بیان کرد: می‌توانستیم بگوییم ساخت ۱۰۰ هزار خانه، یا بگوییم ساخت ۱۰۰ هزار منزل؛ ما دومی را انتخاب کردیم، یعنی «۱۰۰ هزار منزل»، پس می‌توانیم با قدرت جلو برویم و از منابع استفاده بهینه کنیم تا ان‌شاءالله همکاران عزیزمان را از زیر این فشار خارج کنیم.

وی افزود: ۵۰ هزار واحد ما بین ۱۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و از همین امروز، ۵۰ هزار واحد دیگر از منازل سازمانی وارد قرارداد خواهد شد.

رادان با تایید اینکه در زمینه برخورد با اراذل اقدامات بسیار خوبی در جریان است که این روز‌ها بازتاب مثبتی در افکار عمومی داشته است، خاطرنشان کرد: از جمله برخورد با اراذل و اوباش است، توضیح داد: به نظرم این کار ارزشمندی است که مردم نیز استقبال خوبی از آن کرده‌اند. تازه این فقط اقدام کوچکی در حوزه اراذل بوده است. اگر این اقدامات درس عبرتی برای آنها شده باشد، فبها، و اگر نشده باشد، قطعاً باید شاهد برخورد‌های سخت‌تری از سوی ما، مطابق با قانون، باشیم.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
پربیننده ها