توانمندسازی محلات‌کم برخوردار از سوی کمیته امداد

«روشن» گفت:در استان بوشهر در ۴ شهرستان دشتستان، کنگان، گناوه و بوشهر محلات کم‌برخوردار شناسایی شده و در حال حاضر ۷ خانه امداد محله در این شهرستان‌ها ایجاد شده است.
کد خبر: ۷۴۱۳۱۰
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹ - 26April 2025

به گزارش دفاع‌پرس بوشهر، «عباس روشن» مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه توانمندسازی محلات‌کم برخوردار از سوی کمیته امداد در حال اجراست اظهار داشت: طرح توسعه و تحول اجتماع محور در ۲۰۲۰ محله کمتر برخوردار، طرحی است که با همکاری هلال‌احمر، کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی، سازمان اوقاف و امور خیریه، شهرداری تهران، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) و همکاری دیگر مجموعه‌های دولتی و عمومی فعالیت خود را از سال ۱۴۰۰ آغاز کرده است.

توانمندسازی محلات‌کم برخوردار از سوی کمیته امداد

وی در ادامه افزود: بر اساس مطالعات انجام شده و بر اساس شاخص‌های توسعه یافتگی، ۲۰۲۰ محله کمتر برخوردار در سطح کشور وجود دارد که رفع مشکلات و توانمندسازی آنها نیازمند هماهنگی و همکاری بین بخشی دستگاه‌های دولتی، شهرداری‌ها و سایر نهادهای عمومی و حاکمیتی و مشارکت ساکنان است.

مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر خاطرنشان کرد: طرح توسعه و تحول اجتماع محور ۲۰۲۰ محله کمتر برخوردار با چشم انداز تبدیل محلات کمتر برخوردار به محلاتی با کودکان، نوجوانان و جوانان توانمند، کارآمد و مؤثر در عرصه‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی تنظیم شد و اکنون در حال اجراست.

روشن بیان کرد: حمایت‌های مالی، فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و توانمندسازی بخشی از اهداف طرحی است که برای توسعه و تحول اجتماع‌محور در ۲۰۲۰ محله کم برخوردار ترسیم شده.

وی گفت: این اقدام در راستای فرامین مقام معظم رهبری در خصوص توانمند سازی و تحول اجتماع محور ۲۰۲۰ محله کشور و همچنین با هدف ساماندهی و هماهنگی خدمت رسانی به جامعه هدف در حال اجرا است.

مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر خاطر نشان کرد: در استان بوشهر در ۴ شهرستان دشتستان، کنگان، گناوه و بوشهر محلات کم‌برخوردار شناسایی شده و در حال حاضر ۷ خانه امداد محله در این شهرستان‌ها ایجاد شده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار