پزشکیان:عده‌ای پشت چهره‌های به ظاهر انسانی وحشی‌ترین موجودات هستند

رئیس جمهور با بیان اینکه عده‌ای پشت چهره‌های به ظاهر انسانی وحشی‌ترین موجودات در این کره خاکی هستند، گفت: آنها بی هیچ واهمه و درد و رنج ذهنی، انسان‌های بی گناه و زنان و کودکان را قتل عام می‌کنند.
کد خبر: ۷۴۱۵۹۸
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۷ - 27April 2025

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، مسعود پزشکیان رئیس جمهور (امروز) در سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا، اظهار داشت: قبل از شروع جلسه به خانواده جانباختگان حادثه دردناک در بندر شهید رجایی که عزیزان آنان جان خود را از دست دادند، تسلیت می‌گویم و برای مجروحان آرزوی سلامتی دارم. دستورات لازم به وزیر بهداشت و کارشناسان داده شده تا با قدرت موضوع را دنبال کنند و حتما مشکلات را با سرعت حل خواهیم کرد.

پزشکیان:عده‌ای پشت چهره‌های به ظاهر انسانی وحشی‌ترین موجودات هستند

وی در ادامه افزود: همه ما در منظومه شمسی زندگی می‌کنیم. ما در خانه کوچکی باهم زندگی می‌کنیم و فرق نمی کند در آفریقا و آمریکا و آسیا باشد چون همه ما در یک کهکشان زندگی می‌کنیم و می‌توانیم از نعمت‌های خداوند در این کره خاکی بهره ببریم؛ ما در کتاب آسمانی خود این نگاه را داریم که همه ما یک امت هستیم. همه انسان‌ها در این کره خاکی یک امت هستند. خدا پیامبران را فرستاد که ما باهم دعوا نکنیم و اگر اختلاف پیدا کردیم این کتاب آسمانی، حکم بر عدالت و حق و انصاف کند. جانی و وحشی نباشیم. انسان به معنای ارزش‌های بالای انسانیت باشیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه متاسفانه عده‌ای متجاوز زیاده طلب شده‌اند و به حق دیگران تجاوز کردند و جنایتکار شدند، ادامه داد: عده‌ای را از سرزمین خود بیرون کردند، کشتند و انسانیت را زیر سوال بردند؛ عده‌ای پشت چهره‌های به ظاهر انسانی وحشی‌ترین موجودات در این کره خاکی هستند. بی هیچ واهمه و درد و رنج ذهنی، انسان‌های بی گناه و زنان و کودکان را قتل عام می‌کنند. این تجاوز‌ها از زیاده طلبی‌هایی است که دارند.

وی بیان کرد: این تجاوزاتی که وجود دارد ناشی از همان زیاده‌طلبی‌هاست. اعتقاد ما در ایران این است که همه‌ ما از یک ریشه‌ایم. همه‌ ما در چارچوب ژنی، ژنوممان یکی است. گاه در حلقه‌هایی از این ارتباطات، تفاوت‌هایی اندک به وجود می‌آید و در نتیجه نژاد یا چهره‌ای متفاوت شکل می‌گیرد، اما در اصل همه یک امتیم و یکسانیم.

پزشکیان افزود: هیچ برتری بین ما و شما وجود ندارد، مگر در میزان انسانیت و توانمندی‌ها و اینکه چه کسی می‌تواند خدمت بیشتری به دیگران انجام دهد؛ ما در ایران آماده‌ایم در تمام دستاورد‌هایی که ممکن است داشته باشیم و داریم، در ارتباط با انتقال آن به شما عزیزان در کشور‌های مختلف سهیم شویم، با شما همکاری کنیم و توانمندی‌ها و مهارت‌هایمان را در حوزه‌های سلامت، تجارت، صنعت، کشاورزی، امنیت، صلح و آرامش منتقل کنیم.

وی تأکید کرد: باید دنیایی بسازیم که در آن صلح و امنیت برای همه انسان‌ها برقرار باشد و در فرصتی کوتاه که برای زندگی داریم، همه انسان‌های این کره خاکی در کنار یکدیگر در رفاه، صلح و آرامش زندگی کنند؛ ما می‌توانیم به شما کمک کنیم، شما می‌توانید به ما کمک کنید و همه ما باید دست به دست هم دهیم تا در این کره خاکی خانه‌ای مملو از سلامت، عشق، محبت، آزادگی و انسانیت بسازیم.

رئیس جمهور ادامه داد: به جای پاشیدن تخم نفرت، خشونت و کینه، باید اراده و باوری به وجود آوریم که دوستی، برادری، محبت و صمیمیت شکل گیرد و بتوانیم به راحتی با یکدیگر رفت و آمد داشته باشیم، به یکدیگر کمک کنیم، تجارت کنیم و حقوق یکدیگر را محترم شماریم؛ وقتی این باور در ما ایجاد شود، می‌توانیم در این کره خاکی که در این کهکشان پهناور وجود دارد و ما ذره‌ای بیش نیستیم، در فرصتی که خداوند عطا کرده است، با بهره‌برداری از این نعمت‌ها زندگیمان را به پایان برسانیم.

وی اظهار کرد: ما و شما می‌توانیم آینده‌ای بسازیم مملو از محبت، عشق، گذشت، رحمت و انسانیت. این تجارت‌ها، دادوستد‌ها و انتقال‌ها برای ایجاد آرامش و پاکی روح است که می‌توانیم با همدیگر داشته باشیم لذا امیدوارم در فرصتی که در کشور عزیز ما حضور دارید، بتوانید با کارشناسان و مدیران ما این وحدت، انسجام و ارتباط را برقرار کنید و با همدیگر همکاری داشته باشیم.

پزشکیان با بیان اینکه ما در تمام این زمینه‌ها آمادگی همکاری با شما عزیزان را داریم و می‌توانیم به همدیگر کمک کنیم، ادامه داد: این وظیفه‌ انسانی ماست که این کار را انجام دهیم و صلح، آرامش و انسانیت را در این کره خاکی خلق کنیم. ما خلق شده‌ایم تا در خدمت یکدیگر باشیم و کنار هم زندگی کنیم.

وی بیان کرد: خداوند ما را آفرید تا بیازماید چه کسی بهترین عمل را انجام می‌دهد. خدا ما را خلق کرده تا انتخاب کنیم که چه کسی می‌تواند بهترین کار، بهترین راه، بهترین خدمت و بهترین حرکت را در محدوده زندگی خود خلق کند.

رییس جمهور ادامه داد: آرزو دارم که ما و شما دست به دست هم دهیم و این خانه‌ای که در آن زندگی می‌کنیم را به صلح، امنیت، آرامش و سلامت برسانیم.

انتهای پیام/ 231

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار