صالح صماد خبر داد؛

تفاهمات اولیه أنصارالله با مقامات سعودی/ احتمال برقراری آتش‌بس

رئیس شورای سیاسی أنصارالله یمن از تفاهمات اولیه این جنبش با رژیم سعودی خبر داده و گفت: تفاهم اولیه ای مبنی بر انجام اقدامات گام به گام صورت گرفته که ممکن است منجر به آتش بس شود.
کد خبر: ۷۴۲۸۴
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۹ - 14March 2016

تفاهمات اولیه أنصارالله با مقامات سعودی/ احتمال برقراری آتش‌بس

به گزارش گروه بینالملل دفاع پرس به نقل از «المسیره»، «صالح صمام» رئیس شورای سیاسی جنبش أنصارالله در سخنانی از اقدام برخی رسانهها در انتشار اخباری مبنی بر مذاکرات فشرده و تفاهمات گسترده میان أنصارالله و عربستان سعودی به شدت انتقاد کرد.

بر اساس این گزارش، وی در این زمینه اظهار داشت: به هیچ وجه مسأله آنگونه که برخی رسانهها به صورت جهت دار منتشر کردند، نیست و از نظر أنصارالله چنین اقدامی از سوی رسانهها با هدف سرپوش نهادن بر شکست رژیم سعودی در به زانو درآوردن ملت یمن صورت میگیرد.

این مقام انصارالله یمن در ادامه برای روشن شدن هرچه بیشتر ابعاد مذاکرات این جنبش با مقامات سعودی، اظهار داشت: ماجرا از این قرار است که طی روزهای اخیر جنبش أنصارالله به منظور رعایت اصول حقوق بشری، یکی از نظامیان اسیر سعودی را به دلیل وخامت وضعیت جسمانی وی با تَنی چند از اسرای یمنی در چنگ سعودیها مبادله کرد.

وی همچنین افزود: آنچه که اتفاق افتاده است (مبادله اسرا) مسألهای است که همواره در جریان تمامی جنگها شاهد آن هستیم و بدون شک تحقق چنین مهمی بدون دیدار دوجانبه میان طرفهای درگیر به منظور آرام کردن اوضاع امکان پذیر نبود.

صمام در ادامه اظهارات خود تصریح کرد: از آنجایی که توقف هرچه سریعتر تجاوز نظامی به یمن مطالبه همگان است، هیچ مانعی برای بهره برداری از چنین فرصتهایی به منظور ایجاد کانالهای ارتباطی با طرف مقابل با هدف رد و بدل شدن دیدگاههایی که ممکن است در نهایت منجر به برقراری آتشبس شود، وجود ندارد.

این مقام یمنی همچنین با بیان اینکه هرگونه مذاکرات با طرف مقابل از موضع عزت و کرامت و در راستای مصلحت یمن خواهد بود، اظهار داشت: تفاهمات اولیهای میان دو طرف شکل گرفته است که بر اساس آنها میبایست اقدامات گام به گامی انجام شود که ممکن است در صورت وجود حسن نیت در نزد دولتهای متجاوز به برقراری آتش بس منجر شود.

صمام همچنین ضمن انتقاد از رسانههایی که اخبار غیر واقعی در خصوص مذاکرات میان انصارالله و رژیم سعودی منتشر میکنند، گفت: چنین رسانههایی احتمالا سیاست سعودیها مبنی بر خدشه وارد کردن به چهره ارتش و نیروهای مردمی یمن در نزد مردم این کشور را دنبال می کنند.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار