به گزارش دفاعپرس از قم، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در مراسم بیست و هفتمین جشنواره خیرین مدرسهساز استان قم در مسجد امام علی بن موسیالرضا (ع) مجتمع آموزشی تربیتی شهید مهدی هندویان قم با تبریک ایام دهه کرامت بیان کرد: حُسن مطلع این دهه مبارک، سالروز ولادت باسعادت بانوی آب و آیینه و آفتاب حضرت فاطمه معصومه (س) و حُسن ختام این دهه هم سالروز ولادت پُرنور امام علی بن موسی الرضا (ع) است.
وی همچنین با تبریک روز کارگر تصریح کرد: باید اذعان داشت که کار خیر خیّرین عزیز مدرسهساز، با دستان زحمتکش کارگران عزیز به ثمر مینشیند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی همچنین با تبریک روز معلم و تقدیر از خیرین مدرسه ساز تأکید کرد: برخی از این خیّرین به عنوان پدران و مادران شهدا، عملا جهاد با جان و مال را به معنای حقیقی محقق کردهاند.
ذوالنوری همچنین از کوششهای پایان ناپذیر حاج ابوالفضل هندویان تقدیر به عنوان یک خیّر نمونه مدرسه ساز و نخ تسبیح خیّرین مدرسه ساز در کشور تشکر کرد و افزود: همه میبینیم که امکانات این مجتمع آموزشی و تربیتی حتی از برخی مجتمعهای آموزش عالی نیز بیشتر است.
وی سپس به معضل کمبود زمین با کاربری آموزشی در قم پرداخت و خاطر نشان کرد: حدود ۳۳۰ هکتار از بافت مرکزی قم به عنوان بافت فرسوده، نیازمند تعمیر و بازسازی است و از این رو، توجه به ساخت مدارس نوساز نیز در آن ضروری خواهد بود.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: خوشبختانه پیگیریهای چند ساله از وزارت راه و شهرسازی به ثمر نشست و مجوز الحاق ۱۰۰ هکتار زمین به پردیسان قم اخذ شد تا عملا این ۱۰۰ هکتار زمینِ در اختیار آموزش و پرورش استان، برای حل معضل کمبود زمین آموزشی در هر نقطه از استان مورد استفاده قرار گیرد.
ذوالنوری همچنین تصریح کرد: وضعیت فعلی سرانه آموزشی در قم، زیبنده دیار کریمه اهل بیت (س) نیست که البته امیدواریم با همت مسئولان و خیّران، به سمت وضعیت مطلوب به پیش برویم.
در مراسم فوق، استاندار قم، فرمانده سپاه استان، امام جمعه شهر پردیسان و سایر مسئولان حضور داشتند.
انتهای پیام/