استقبال از دستاوردهای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت در نمایشگاه اینوتکس

دستاوردهای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت در حوزه فناوری‌های نوین مورد استقبال بازدیدکنندگان نمایشگاه اینوتکس قرار گرفته است.
کد خبر: ۷۴۲۹۴۶
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳ - 02May 2025

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با حضور در نمایشگاه بین‌المللی فناوری و نوآوری (INOTEX ۲۰۲۵) آخرین دستاورد‌های خود در حوزه فناوری‌های نوین را به نمایشگاه گذاشته است که مورد استقبال بازدید‌کنندگان قرار گرفته است.

استقبال از دستاوردهای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت در نمایشگاه اینوتکس

 

نمایشگاه  اینوتکس که از نهم اردیبهشت در محل پارک فناوری پردیس آغاز به کار کرده و به مدت چهار روز پذیرای بازدیدکنندگان است، یکی از بزرگ‌ترین رویداد‌های فناوری در منطقه به شمار می‌آید و هر ساله میزبان طیف گسترده‌ای از شرکت‌های دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها، مراکز نوآوری، نهاد‌های حمایتی و سرمایه‌گذاران است.

در این دوره از نمایشگاه، بیش از ۵۰۰ مجموعه نوآور از ایران و کشور‌های دیگر شرکت دارند و بخش‌هایی همچون «اینوتکس پیچ» (رقابت استارتاپی)، «استیج اصلی» (سخنرانی‌های تاثیرگذار)، نشست‌های تخصصی، جلسات انتقال تجربه (Mentoring) و نمایشگاه محصولات فناورانه برپاست.

علاوه بر معرفی تازه‌ترین فناوری‌ها در حوزه‌هایی نظیر هوش مصنوعی، انرژی‌های نو، فناوری پزشکی و اینترنت اشیا، کارگاه‌های آموزشی متنوعی نیز برای علاقه‌مندان و فعالان کسب‌وکار برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ 

 

پربیننده ها
آخرین اخبار