فیلم/ دیدار کاروان خادمین حرم رضوی با خانواده روحانی شهید «محمدعلی اصغری»

کاروان خادمین حرم مطهر رضوی با در دست داشتن پرچم متبرک رضوی و حضور در منزل روحانی شهید «محمدعلی اصغری»، پای صحبت‌های مادر بزرگوار این روحانی شهید نشستند.
کد خبر: ۷۴۳۶۶۷
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۲ - 04May 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، همزمان با هفته معلم؛ کاروان خادمین حرم مطهر رضوی با در دست داشتن پرچم متبرک رضوی و حضور در منزل روحانی شهید «محمدعلی اصغری»، پای صحبت‌های مادر بزرگوار  این شهید نشستند؛ شهیدی که نه‌تنها در محراب و منبر بلکه در میدان نبرد نیز معلمی دلسوز و راهنما برای همرزمانش بود.
فیلم/ دیدار کاروان خادمین حرم رضوی با خانواده روحانی شهید «محمدعلی اصغری»
 
محمدعلی از همان کودکی اهل علم و مطالعه بود؛ علاقه زیادی به کتاب و یادگیری داشت. بعد از ورود به حوزه علمیه، تمام تلاشش این بود که معارف دینی را با زبان ساده برای مردم، به‌ویژه جوانان بیان کند. برای بچه‌های محل کلاس می‌گذاشت، در مساجد سخنرانی می‌کرد، اما همیشه می‌گفت معلم واقعی کسی است که خودش عامل باشد، نه فقط گوینده.
 
او معلمی بود که با عملش درس ایمان و غیرت آموخت. با شهادتش، درس بزرگ‌تری به همه ما داد: اینکه اگر انسان در راه خدا قدم بردارد، حتی مرگش هم روشنگر خواهد بود. هنوز هم خیلی‌ها سراغ محمدعلی را از من می‌گیرند، انگار که زنده است... و در واقع زنده است، چون راهش زنده است.
 
این شهید والامقام در عملیات بیت‌المقدس ۲ (سال ۱۳۶۶) در سن ۱۷ سالگی به شهادت رسید.
 
۱۵۲ شهید روحانی و طلبه از استان گیلان در دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی ایران به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها