استاندار ایلام:

مدیران طرح‌های پیشنهادی سفر رییس جمهور را آماده کنند

کرمی گفت: مدیران با توجه به سفر رئیس جمهور به استان در آینده نزدیک، باید طرح‌ها و پروژه‌های پیشنهادی دستگاه خود را بر اساس اولویت‌بندی تا پیش از شنبه هفته آینده آماده کنند.
کد خبر: ۷۴۳۷۰۵
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۷ - 04May 2025

 به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ایلام، احمد کرمی در نشست بررسی مصوبات سفر هیات دولت چهاردهم به استان ایلام اظهار داشت: هفته آینده نشست‌های تخصصی برای بررسی طرح‌های پیشنهادی سفر رئیس جمهوری در مرکز با حضور معاونت‌های وزارتخانه یا سازمان مربوطه دستگاه‌های اجرایی، مدیران و روسای دستگاه‌های اجرایی استان و سازمان برنامه و بودجه بودجه برای بررسی طرح‌های پیشنهادی استان برگزار می‌شود.

مدیران طرح‌های پیشنهادی سفر رییس جمهور را آماده کنند

وی از همه مدیران استان خواست، در مدت کوتاه چند روز باقیمانده تا نشست‌های تخصصی در تهران، طرح‌های پیشنهادی را با وزارتخانه یا سازمان خود در مرکز هماهنگ و پس از تایید توسط سازمان یا وزارتخانه، این طرح‌ها را در نشست‌های تخصصی مطرح کنند.

استاندار ایلام با بیان اینکه نشست‌های تهران کارشناسی شده و تخصصی است، تاکید کرد: مدیران دستگاه‌ها باید نسبت به پروژه‌های طرح شده در نشست‌های تهران اشراف و تسلط کامل داشته باشند.

کرمی ادامه داد: این طرح‌ها از لحاظ ردیف ملی، عمومی، ردیف‌های خاص طرح‌های عمرانی، اقتصادی و محتوایی در تهران بررسی می‌شود.

وی یادآور شد: باتوجه به فرصت اندک، مدیران باید از در اسرع وقت نسبت به بررسی و اولویت بندی طرح‌های مورد نظر خود اقدام کنند و اگر طرحی نیاز به اخذ مجوز‌های خاص دارد، موضوع را منعکس کنند.

رئیس جمهور به همراه برخی اعضای هیات دولت قرار است در آینده نزدیک به ایلام سفر کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها