به گزارش
دفاعپرس از کهگیلویه و بویراحمد، «یدالله رحمانی» استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشست ستاد اربعین اظهار داشت: از این تعداد ۳۹ موکب در کشور عراق شهرهای نجف و کربلا و ۴۷ موکب در داخل مستقر میشوند.
وی افزود: اربعین یکی از مهمترین جلساتی است که در راستای سیاست گذاری نظام و زنده نگه داشته شدن قیام امام حسین (ع) است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه، سیاست نظام زنده نگه داشتن اربعین است، ابراز داشت: حضرت اباعبدالله مسیری را تعریف کردند و جان خود و ۷۲ تن از یارانشان را گذاشتند تا دفاع از حق بماند و تاکید ما بر زنده نگه داشتن اصل اربعین این هدف و آرمان است.
رحمانی، تلاش برای برافراشته شدن همیشگی پرچم حضرت اباعبدالله (ع) را فلسفه وجودی اربعین دانست و بیان کرد: اصل و فلسفه اربعین باید به نسلهای بعدی منتقل شود، بنابراین همه مدیران باید به برنامهها و اهدافی که برای اربعین تدوین میشود مقید باشند و حضور پر رنگی در برنامههای اربعین داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه، همه مکلف هستیم در برنامههای اربعین حضور فعال و چشمگیر داشته باشیم چرا که اربعین کار دل است گفت: باید در این زمینه از همدیگر سبقت بگیریم و با هماهنگی کامل این کار ارزشمند و ارزشی را به بهترین نحو ممکن انجام دهیم.
این مسئول ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته در سالهای گذشته تاکید کرد که مراسم اربعین امسال و ساماندهی زوار به بهترین نحو ممکن انجام شود.
رحمانی بر پیگیری و تشکیل مستمر جلسات کمیتههای ذیل ستاد تا زمان برگزاری مراسم اربعین تاکید کرد.
وی عنوان کرد: گزارش جلسه کمیتهها در ستاد مطرح و نواقصاتی که در اربعین سالهای گذشته بوده آسیب شناسی و در جهت رفع آن گام برداشته شود.
وی با اشاره به اینکه، موضوع ثبت نام زوار مورد توجه باشد، ادامه داد: ساماندهی زوار در قالب کاروانها و موکبها مورد توجه باشد و ضرورت پوشش بیمهای برای همه زوار در نظر گرفته شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در خصوص تخصیص بودجه برای ایام اربعین حسینی گفت: سازمان برنامه و بودجه با برآوردهایی که ستاد اربعین استان انجام میدهد رقمهایی را تامین کند.
وی خواستار برنامهریزی برای جلوگیری از شیوع انواع بیماریها در ایام اربعین شد و گفت: بیماریهای واگیردار طی این ایام شیوع پیدا میکند که تدابیر لازم در همین خصوص اتخاذ تا آسیبها به حداقل برسد.
رحمانی با اشاره به اینکه، ذیل ستاد اربعین ۲۰ کمیته تشکیل میشود، عنوان کرد: بحث ایاب و ذهاب زوار، برنامه رفت و برگشت آنها، خدماتی که در طول مسیر داده میشود و اسکان آنها برنامههایی است که باید در برنامه ستاد و کمیتهها مورد توجه باشد.
وی بیان کرد: بحث زیرساخت و تجهیزات مورد نیاز سایت شلمچه در دستور کار باشد و ظرف یک ماه پتروشیمی و نفت هر کدام به تعهدات خود در این زمینه عمل کند و تجهیزات لازم و آشپزخانه این سایت تا مرداد ماه آماده فعالیت شود.
رحمانی ابراز داشت: مواکبی که پروانه فعالیت ندارند پروانهدار شوند و در صورتی که امکان پروانه دار شدن آنها وجود ندارد در مواکب دارای پروانه اذعان شوند.
«حسن حکمتیان» رئیس ستاد عتبات عالیات استان هم در این نشست گفت: چهار هزار نفر خادم در ۸۶ مواکب این استان به زوار خدمات ارائه میدهند.
حکمتیان ابراز داشت: سایت استان در شلمچه سه هزار و ۴۰۰ مترمربع مساحت دارد که از محل مسئولیتهای اجتماعی سوله و سرویس بهداشتی احداث شده است، اما تکمیل نیست که میطلبد دستگاههای اجرایی در این زمینه همکاری کنند.
انتهای پیام/