رونمایی از مستند نگین مقاومت، ایرلند صدای فلسطین

همزمان با آغاز سومین جشنواره رسانه‌ای صبح در مرکز همایش‌های صدا و سیما از مستند نگین مقاومت، ایرلند صدای فلسطین ر‌ونمایی شد.
کد خبر: ۷۴۳۹۰۸
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱ - 05May 2025

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، همزمان با آغاز سومین «جشنواره رسانه‌ای صبح» در مرکز همایش‌های صدا و سیما از مستند نگین مقاومت، ایرلند صدای فلسطین ر‌ونمایی شد.

رونمایی از مستند نگین مقاومت،ایرلند صدای فلسطین

این مستند داستان فیلم ساز و کارگردانی ست که از کار‌های طنز انتقادی در فضای مجازی شروع کرد و‌به موضوع فلسطین رسید تا صدای انسان‌هایی باشد که صدایشان شنیده نمی‌شود.

«شان مری» فیلم ساز و کارگردان با بیان اینکه ارتباط میان ایرلند و فلسطین بسیار عمیق است، گفت: شباهت‌های میان آنچه در فلسطین و ایرلند می‌گذرد، تجربه قحطی و گرسنگی و رنجی که کشیدند و مقاومتی که کردند و اکنون ایرلند صدای محکم مردم فلسطین شده است.

این فیلمساز افزود: مسئله فلسطین مانند تمام مسائل مربوط به آزادی در دنیا مهم است، آنها می‌خواهند آزاد باشند و این آرزویی ست که از آنان سلب شده است.

وی تصریح کرد: مقاومت هر روز قوی‌تر می‌شود و فلسطینی‌ها در این مسیر فوق العاده هستند.

شان مری به تجربه فراموش نشدنی ساخت مستند در زمان جنگ اخیر در لبنان می‌پردازد و افزود: زمانی که ماشین‌های امدادی و امدادگران هدف پهباد‌های صهیونیستی قرار می‌گرفتند.

وی از تجربه فراموش نشدنی حضورش در محل شهادت و مراسم تشییع سید حسن نصرالله و علاقه مردم به او پرداخت و گفت: این مردم بخاطر مقاومت در مقابل زیاده خواهی اسرائیل «تروریست» نامیده می‌شوند، که یک حرف غلط است.  کاش مردم غرب می‌دیدند مالیات هایشان برای نابودی زندگی انسان‌ها خرج می‌شود.

شان مری در ادامه از عشق و علاقه مردم ایران به رئیس جمهور شهیدشان و از تجربه حضور در تهران و مراسم تشییع شهدای خدمت می‌گوید. چیزی که خلاف آن در رسانه‌ای غربی گفته می‌شود.

به عقیده وی صهیونیستم اکنون مهلک‌ترین ایدئولوژی جهان است و‌جشنواره رسانه‌ای صبح این فرصت را به او داد تا این حقیقت  را به گوش جهان برساند.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار