رئیس جمهور: تبعیض آموزشی در مدارس دولتی پذیرفتنی نیست

مسعود پزشکیان گفت: اجازه نخواهیم داد کیفیت آموزش در مدارس دولتی پایین‌تر از سایر مدارس باشد.
کد خبر: ۷۴۳۹۵۹
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۹ - 05May 2025

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور بعدازظهر امروز (دوشنبه) در آئین نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی در مشهد اظهار داشت: این قابل پذیرش نیست که در بخشی از کشور، کمبود فضا مانع از آموزش فرزندانمان شود.

تبعیض آموزشی در مدارس دولتی پذیرفتنی نیست

رئیس جمهور بیان کرد: این باور که نقطه‌ای در ایران وجود داشته باشد که امکان آموزش در آن نباشد، به هیچ وجه قابل قبول نیست.

وی همچنین افزود: اگر دلسوز ایران هستیم، باید فرزندانمان را از نظر سواد، اخلاق و باور در بالاترین سطح پرورش دهیم.

پزشکیان در ادامه بیان کرد: باید به نسل آینده بیاموزیم که فردا را با قدرت، توانایی و ایمان بسازند و در این راستا، ما به طور مستمر در حال بهبود روش‌های آموزشی هستیم.

رئیس جمهور گفت: ما باید برای رشد فرزندانمان در راستای اعتلای آگاهی و پیشرفت تلاش کنیم.

وی همچنین در خصوص نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی نیز بیان کرد: باید صدا و سیما و سایر رسانه‌ها در ترویج نهضت توسعه عدالت آموزشی خراسان رضوی نقش آفرینی کنند.

پزشکیان همچنین در خصوص مدارس دولتی افزود: اجازه نخواهیم داد کیفیت آموزش در مدارس دولتی پایین‌تر از سایر مدارس باشد.

رئیس جمهور گفت: قدم اول این است که مدرسه‌ها را بسازیم و اصلاح آموزش مدارس و کیفیت آن قدم بعدی است.

وی گفت: با کمک شما معلمان و مدیران اجازه نخواهیم داد کیفیت آموزش در مدارس دولتی و غیر دولتی متفاوت باشد.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار