به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، «صدیقه خدیوی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی بهمناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم با حضور در یادمان شهدای گمنام دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی مشهد با قرائت فاتحه و اهدای گل به مقام شهدا ادای احترام کرد.
وی با گرامیداشت یاد و نام شهیدان اظهار داشت: کمترین کاری که میتوان برای شهدا انجام داد، زنده نگهداشتن، ایثار و فداکاری آنان در جامعه است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی افزود: باید ابعاد مختلف زندگی شهدا به نسل جدید معرفی شود تا با ایثار و فداکاری آنها آشنا و در زندگی جاری و ساری کنند.
این مقام مسئول به شهادت ۲۴۹ شهید معلم در استان خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: معلمان شهید با عشق و علاقه به آموزش و تربیت نسلهای آینده، جان خود را فدای آرمانهای بزرگ کردند. این معلمان نه تنها به دانشآموزان خود علم آموختند، بلکه با رفتار و کردار خود، ارزشهای انسانی و ملی را نیز به آنها منتقل کردند.
گفتنی است؛ هویت انقلابی مردم خراسان رضوی، ۱۷ هزار و ۴۵۲ شهید، ۵۷ هزار و ۵۱۰ جانباز و سه هزار و ۹۹۴ آزاده است که در راه حراست از کیان کشور و آرمانهای انقلاب اسلامی جانفشانی و فداکاری و به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عزت بخشیدند.
انتهای پیام/