ما آماده‌ایم-129/

سومین گروه خبرنگاران جهاد رسانه‌ای شهید رهبر به یادمان‌های دفاع مقدس اعزام شدند

سومین گروه خبرنگاران جهاد رسانه‌ای شهید رهبر جهت پوشش اخبار راهیان نور به یادمان‌های دفاع مقدس اعزام شدند.
کد خبر: ۷۴۴۴۱
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۲ - 15March 2016

سومین گروه خبرنگاران جهاد رسانه‌ای شهید رهبر به یادمان‌های دفاع مقدس اعزام شدند

به گزارش خبرنگار دفاع پرس مستقر در جهاد رسانهای شهید رهبر، خبرنگاران جهاد رسانهای شهید رهبر به همراه دیگر خادمین و با برنامه ریزی شبکه مرکزی خادمین ستاد مرکزی راهیان نور کشور به صورت منسجم برای پوشش وقایع، رخدادها و آخرین اخبار یادمانها، مقرها و محلهای تجمع زائرین راهیان نور به این مناطق اعزام شدند.

بر اساس این گزارش، خبرنگارانی که بعد از طی دورههای آموزشی در پادگان شهید محمودوند اهواز حاضر شده بودند در کلاسهای توجیهی کمیته خادمین راهیان نور حاضر و بعد از تجهیز و ادای میثاق با شهدا به یادمانها اعزام شدند.

این خبرنگاران در یادمانهای عملیات والفجر8، شلمچه، عملیات کربلای4، نهرخین، طلائیه، فکه، کانال کمیل، دهلاویه، عملیات سیدالشهدا(ع)، هویزه، فتح المبین، چذابه و شرهانی مستقر شدند.
 
خبرنگاران راهیان نور در ۴ بازه ۱۰ روزه به همراه دیگر خادمین شهدا در سرزمین نور حضور پیدا خواهند کرد. 
 
لازم به ذکر است، جهاد رسانهای شهید رهبر و خبرگزاری دفاع مقدس، راهیان نور امسال را به صورت مشترک پوشش خبری میدهند.
 
انتهای پیام/
 
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار