ارتفاع موج دریا در سواحل استان بوشهر به ۲.۵ متر رسید

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر از صدور هشدار سطح زرد دریایی در سواحل این استان خبر داد و گفت: وزش باد شدید با سرعت گاهی بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت و موج‌های بلند تا ۲.۵ متر، فعالیت‌های دریایی را مختل کرده است.
کد خبر: ۷۴۴۹۳۰
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۶ - 09May 2025

به گزارش دفاع‌پرس بوشهر،«پیام مساعدی» مدیرکل هواشناسی استان بوشهر امروزدر گفت‌و‌گو با رسانه ها از صدور هشدار دریایی سطح زرد برای سواحل این استان خبر داد و اظهار داشت: وزش باد نسبتاً شدید و افزایش ارتفاع موج، فعالیت‌های دریایی را تحت تأثیر قرار داده است.

ارتفاع موج دریا در سواحل استان بوشهر به ۲.۵ متر رسید
وی ادامه داد: بر اساس تحلیل داده‌های هواشناسی، سواحل و فراساحل جنوبی استان بوشهر تحت تأثیر وزش باد نسبتاً شدید با سرعت گاهی بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت و افزایش ارتفاع موج دریا به بیش از ۲ و در فراساحل گاهی تا ۲.۵ متر رسیده است.
 
مدیرکل هواشناسی استان بوشهر افزود: این شرایط جوی می‌تواند منجر به اختلال در فعالیت‌های دریایی، به‌ ویژه تردد شناور‌های سبک، قایق‌های صیادی و تفریحی در مناطق تحت تأثیر شود.
 
وی با تأکید بر ضرورت رعایت نکات ایمنی، از مردم و دریانوردان خواست از تردد‌های غیرضروری در دریا خودداری کنند.
 
مساعدی در ادامه به جزئیات شرایط جوی فعلی اشاره کرد و گفت: هم‌اکنون جهت وزش باد غالباً شمال غربی تا غربی با سرعت ۱۸ تا ۴۶ کیلومتر در ساعت و روی دریا و سواحل گاهی بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت است. همچنین ارتفاع موج دریا بین ۹۰ تا ۱۹۰ سانتیمتر و در سواحل مرکزی و جنوبی گاهی تا ۲.۵ متر افزایش یافته است.
 
مدیرکل هواشناسی استان بوشهر در پایان از عموم شهروندان، به‌ویژه گردشگران ساحلی، صیادان و فعالان دریایی خواست تمهیدات لازم را برای پیشگیری از حوادث احتمالی انجام دهند و تا بهبود شرایط جوی از رفت‌وآمد غیرضروری در دریا پرهیز کنند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار