معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان:

«سنجرخان» افتخار کردستان و ایران است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: سنجرخان افتخار همه کردستان و ایران است که برای دفاع از این مرز و بوم در مقابل استعمارگران ایستاد.
کد خبر: ۷۴۴۹۸۸
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۱ - 09May 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سنندج، علی‌اکبر ورمقانی، روز جمعه در اولین بزرگداشت سنجرخان وزیری در روستای نران، با اشاره به جایگاه والای این شخصیت تاریخی، اظهار داشت: سنجرخان افتخار همه کردستان و ایران است و در طول تاریخ، افراد بسیاری برای دفاع از این مرز و بوم جانفشانی کرده‌اند که سنجرخان یکی از برجسته‌ترین آن‌هاست.

«سنجرخان» افتخار کردستان و ایران است

وی با تأکید بر اهمیت پاسداشت یاد و خاطره قهرمانان ملی، افزود: وظیفه مسئولان و فعالان حوزه فرهنگ و هنر است که تاریخ پر افتخار کردستان را مورد بررسی قرار داده و شخصیت‌هایی نظیر سنجرخان را شناسایی و با برگزاری مراسم‌های بزرگداشت، از آن‌ها تجلیل به عمل آورند.

ورمقانی با ابراز خرسندی از پخش سریال سنجرخان از رسانه ملی، تصریح کرد: همواره آرزو داشتیم همانند سریال‌های قهرمانان ملی همچون ستارخان و شهید دلواری، برای قهرمانان و نام‌آوران کردستان نیز چنین اقداماتی صورت بگیرد که خوشبختانه سریال سنجرخان تولید و پخش شد.

وی با اشاره به رشادت‌های مردم کردستان در طول تاریخ، خاطرنشان کرد: به جرأت می‌توان ادعا کرد که از گذشته‌های دور تا دوران دفاع مقدس، مردان بزرگی از کردستان برای دفاع از این آب و خاک، ایثارگرانه ایستادگی کرده‌اند.

ورمقانی یادآور شد: امروز در این یادواره، ایثارگری شخصیتی گرامی داشته می‌شود که در مقابل مستکبران ایستادگی و مقاومت کرده است.

وی بر لزوم شناسایی و معرفی دیگر شخصیت‌های فرهنگی، هنری، ادبی و ایثارگر کردستان تأکید کرد و گفت: باید این افراد که در عرصه‌های مختلف از این سرزمین دفاع کرده‌اند، شناسایی و در قالب یادواره‌هایی، خدمات آن‌ها به مردم یادآوری شود.

ورمقانی در پایان سخنان خود گفت: سرداران بسیار زیادی از کردستان برخاسته‌اند و در مقابل استعمارگران و ظالمان ایستاده و اجازه نداده‌اند حتی یک وجب از خاک این کشور جدا شود.

سنجرخان وزیری یکی از قهرمانان ملی کردستان است که در جنگ جهانی اول در مقابل‌ها روس‌ها ایستاد و از آب‌وخاک و ناموس ایران در خطه کردستان دفاع کرد اما در نهایت با نقشه برادر ناتنی‌اش کشته شد.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار