توافق مقامات انتظامی ایران و نیجر برای توسعه همکاری‌های پلیسی

فرمانده کل انتظامی با امضای یادداشت تفاهمی با مقامات کشور نیجر بر توسعه همکاری‌های پلیسی تأکید کردند.
کد خبر: ۷۴۵۱۰۵
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۳ - 10May 2025

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، فرمانده کل انتظامی کشور در سفر به نیجر با امضای یادداشت تفاهمی با مقامات این کشور بر توسعه همکاری‌های پلیسی، تبادل اطلاعات و تجربیات در موضوع جرایم سازمان یافته و مبارزه با تروریسم تأکید کردند. 

توافق مقامات انتظامی ایران و نیجر برای توسعه همکاری‌های پلیسی

بر اساس این تفاهم‌نامه که به امضای سردار احمدرضا رادان و ژنرال محمد تومبا وزیر کشور نیجر رسید، همکاری‌های انتظامی جمهوری اسلامی ایران و نیجر توسعه می‌یابد.

علاوه بر انعقاد این تفاهم‌نامه، فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در این سفر با «علی لامین زین» نخست وزیر، «باکاری یائو سانگاره» وزیر امورخارجه و ژنرال «عمر چیانی» رئیس پلیس نیجر دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

سردار رادان در این دیدار ضمن اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای انتقال تجربیات پلیسی به نیجر، اظهار امیدواری کرد دو کشور بتوانند در فضای صمیمی و دوستانه همکاری‌ها خود را در تمام زمینه‌ها از جمله مبارزه با تروریسم، قاچاق مواد مخدر و جرایم سازمان یافته گسترش دهند.

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در دیدار با باکاری یائو سانگاره وزیر امور خارجه نیجر بر تسهیل همکاری‌ها در خصوص تبادل اطلاعات اتباع دو کشور، استراداد متهمان و اتباع بازداشت شده هر دو کشور از طریق اینترپل تأکید کرد.

علی لامین زین نخست وزیر کشور آفریقایی جمهوری نیجر در این دیدار بر تقویت و همکاری پلیسی دو کشور تأکید کرد و گفت: تمایل داریم از تجربیات پلیس جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌ها استفاده کنیم.

سردار رادان در سفر به آفریقا علاوه بر جمهوری نیجر از کشور‌های بورکینافاسو و اتیوپی بازدید کرد و با همتایان خود و مقامات ارشد این کشور‌ها نیز دیدار داشت. 

انتهای پیام/ 261

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار