آیین رونمایی از ترجمه ترکی استانبولی کتاب «حاج جلال» برگزار شد

آیین رونمایی از ترجمه ترکی استانبولی کتاب «حاج جلال» امروز در سرای اهل قلم در نمایشگاه کتاب برگزار شد.
کد خبر: ۷۴۵۷۷۷
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۸ - 12May 2025

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌‌پرس، آیین رونمایی از ترجمه ترکی استانبولی کتاب «حاج جلال» با حضور «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی، «لیلا نظری گیلانده» نویسنده کتاب «حاج جلال» و «اُوندر ترکعلی» مترجم کتاب «حاح‌جلال» به زبان ترکی استانبولی و مدیر انتشارات «اونسوز» ترکیه بعدازظهر امروز (دوشنبه) در سرای اهل قلم در نمایشگاه کتاب برگزار شد.

آیین رونمایی از ترجمه ترکی استانبولی کتاب «حاج جلال برگزار شد

در ابتدای نشست «لیلا نظری گیلانده» نویسنده کتاب اظهار داشت: حاج جلال مرد همیشه مهربانی بود و هیچ‌گاه برای مهربانی خود منتی نمی‌گذاشت.

در ادامه «حمید ملانوری» استاندار همدان گفت: یکی از بزرگترین ظرفیت‌های استان همدان، مردم خوب آن هستند. امروز بیشتر از هر زمانی نیازمند معرفی شخصیت‌های خوب هستیم. نسل جوان ما امروز در این فراز و نشیب‌ها و ابهامات، نیازمند الگوهایی هستند که برایشان اعتمادسازی کند. 

وی افزود: استان همدان در مبارزات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس شخصیت‌های بزرگی را تقدیم جامعه اسلامی کرده است. یکی از شخصیت‌های بزرگ این استان، «جلال حاج‌بابایی» شخصیت این کتاب است.

استاندار همدان گفت: حاج‌بابایی از جمله افرادی بود که خوب فهمید و خوب عمل کرد. وی دو فرزند و دو داماد خود را تقدیم انقلاب کرد.

در ادامه «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: حاج جلال با وجود همه تعاریفی که این کتاب از او کرده، تا سال ۱۳۹۷ پنهان بود و هیچ‌کس او نمی‌شناخت؛ مگر همسایگان.

وی افزود: حاج جلال سه بار مجروح شد؛ یک بار در عملیات رمضان، بار دیگر در عملیات بیت‌المقدس و بار سوم هم در عملیات کربلای ۵ زمانی که هیچ‌کس نتوانست برای نیروها مهمات برساند، مهمات برد و به رزمندگان اسلام کمک کرد.

حاجی‌بابایی گفت: حاج قاسم سال ۱۳۹۷ در سالگرد عملیات رمضان به همدان آمد و جمله معروف «ما ملت امام حسینیم» را گفت و از حاج جلال رونمایی کرد.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این کتاب، نه کتاب جنگ است، نه کتاب تراژدی و نه کتاب قصه فقط! «حاج جلال» کتاب زندگی است.
وی افزود: مهم‌ترین موضوع کتاب «حاج جلال» این است که نانِ حلال نجات‌بخش است، انقلاب کردن کار آسانی نیست و باید برای آن هزینه کرد، هیچ شهیدی بی‌ریشه نیست و می‌شود برای انقلاب کار کرد، اما توقع نداشت.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۷تا۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام‌خمینی (ره) در حال برگزاری است. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان مهیا می‌کند.

انتهای پیام/ 118

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار