به گزارش دفاع پرس، شهاب روزبهانی در کمیته پیشگیری از آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش این شهرستان اظهار کرد: داشتن جامعهای سالم در سایه تقویت آموزش و پرورش محقق میشود.
وی خاطر نشان کرد: شناسایی آسیبهای اجتماعی دانشآموزان و تلاش در جهت رفع آنها در سالمسازی جامعه موثر است.
معاون پرورشی و تربیتبدنی اداره آموزش و پرورش بروجرد ادامه داد: بر این اساس همه نهادها و ادارات ذیربط و مسئول در این زمینه باید با ایفای بهینه وظایف خود در حذف و کاهش آسیبهای اجتماعی که دانشآموزان را تهدید میکند، کوشا باشند.
روزبهانی عنوان کرد: پس از شناسایی دانشآموزان در معرض آسیبهای اجتماعی توسط اداره آموزش و پرورش دیگر ادارات این شهرستان نظیر بهزیستی و شبکه بهداشت و درمان باید در سایه تعامل و خرد جمعی در رفع مشکلات احتمالی بکوشند.
وی تاکید کرد: همکاری و تعامل حول محور شناسایی، رصد و رفع آسیبهای اجتماعی دانشآموزان زمینه را برای جلوگیری از بروز و سرایت این آسیبها به جامعه فراهم و آنها را مهار میکند.
معاون پرورشی و تربیتبدنی اداره آموزش و پرورش بروجرد بر ضرورت تعیین وظایف و محدودههای فعالیت هر نهاد و اداره در کمیته پیشگیری از آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش تاکید کرد.
روزبهانی بیان کرد: در صورت تحقق این مهم از دوباره کاریها پرهیز و نتایج مثبت حداکثری حاصل میشود.
وی تصریح کرد: برخی آسیبهای اجتماعی متوجه دانشآموزان بد یا بیسرپرست این شهرستان است که سلامت جسمی و روانی آنها را تهدید میکند.
معاون پرورشی و تربیتبدنی اداره آموزش و پرورش بروجرد در بخش دیگری از سخنان خود به حضور نیافتن نمایندگان و مدیران برخی ادارات ذیربط در جلسه کمیته پیشگیری از آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش اشاره کرد.
روزبهانی اظهار کرد: حضور نیافتن نمایندگان نهادها و اداراتی همچون دادگستری، نیروی انتظامی، کمیته امداد، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ... در این جلسات مانعی در اجرای هرچه بهتر اهداف این کمیته است.
وی خاطر نشان کرد: در مقابل حضور فعال و مستمر مدیران ادارات و یا نمایندگان آنها در جلسات این کمیته اهرم قوی به شمار میرود که میتواند، در سایه تصمیمات اتخاذ شده در این باره در مهار و کاهش آسیبهای اجتماعی تهدیدکننده جامعه دانشآموزان نقشآفرین باشد.