حجت‌الاسلام عسکری: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در فضای مجازی، مناسبترین راهکار برای ارتباط با نسل جوان است

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی گفت: اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت از طریق فضای مجازی در شرایط فعلی، مؤثرترین راهکار برای انتقال مفاهیم به نسل جوان، به‌ویژه دانشجویان و دانشگاهیان است.
کد خبر: ۷۴۶۵۴۰
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۲ - 15May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «علی عسکری» معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی در جلسه کارگروه فضای مجازی کنگره ۱۸ هزار شهید استاناظهار داشت: با توجه به اهمیت روزافزون نقش فضای مجازی در انتقال مفاهیم ارزشی، باید تلاش کنیم با بهره‌گیری از تجربه کنگره‌های گذشته، رویکردی جامع و مؤثر برای برگزاری این همایش ملی در پیش بگیریم تا اثرگذاری آن بر اقشار مختلف جامعه، به‌ویژه جوانان، حداکثری باشد.

حجت‌الاسلام عسکری: اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت در فضای مجازی، بهترین راهکار برای ارتباط با جوانان و دانشجویان است

وی افزود: باید با استفاده از روش‌های نوین و هوشمندانه، مفاهیم ایثار و شهادت را در بستر فضای مجازی گسترش دهیم. امروز فضای مجازی یکی از اصلی‌ترین مسیر‌های انتقال پیام به نسل جوان است و لازم است با طراحی کمپین‌های مؤثر، برگزاری مسابقات، تولید محتوا‌های متنوع و بهره‌گیری از ابزار‌های فرهنگی و رسانه‌ای مانند صدا و سیما، حوزه هنری، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری مشهد، این پیام را به شیوه‌ای جذاب و اثربخش منتقل کنیم.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی با تأکید بر اهمیت برنامه‌ریزی منسجم ادامه داد: ما باید تمامی دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی استان را در این فرآیند درگیر کنیم تا با مشارکت جمعی، بتوانیم محتوای با کیفیت و اثرگذاری تولید و منتشر کنیم. فضای مجازی صرفاً یک بستر فنی نیست، بلکه یک میدان فرهنگی و اجتماعی است که باید آن را با دقت مدیریت کرد.

در ادامه این جلسه، با حضور دبیر کارگروه فضای مجازی کنگره، وبگاه و پورتال‌های مرتبط با شهدای دفاع مقدس، شهدای خدمت و شهدای ترور مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین درباره ظرفیت‌های موجود در حوزه علمیه و مشارکت دانش‌آموزان در برنامه‌های فرهنگی و رسانه‌ای تبادل نظر شد. استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای گسترش پیام شهدا، توسعه پویش‌های مردمی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های محتوایی نیز از دیگر محور‌های مورد بحث در این جلسه بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار