مراسم نخستین سالگرد شهدای خدمت در قم برگزار شد

مراسم نخستین سالگرد شهادت شهید جمهور آیت الله رئیسی و شهدای خدمت، امشب همزمان با آغاز هفته خدمت در مجتمع امام خمینی(ره) گلزار شهدای قم برگزار شد.
کد خبر: ۷۴۶۷۲۶
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۹ - 15May 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قم، مراسم نخستین سالگرد شهدای خدمت امشب به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم و هیات رزمندگان اسلام برگزار شد. 

مراسم نخستین سالگرد شهدای خدمت در قم برگزار شد

در ابتدای مراسم فوق، حجت الاسلام حسن هنرمند مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم در سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت، برگزاری مراسمی به یاد شهید آیت الله رئیسی و دیگر شهدای پرواز اردیبهشت را گامی بلند در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خواند.

همچنین آیت الله عباس کعبی عضو حقوقدانان شورای نگهبان با اشاره به دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی، عنوان کرد: ترویج و نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت از برکات تمدنی انقلاب است که بیش از چهل و شش سال است مردم ما با آن عجین شده اند.

این مراسم با اجرای گروه سرود حضرت ولی عصر(عج) و مرثیه سرایی سید مهدی میرداماد همراه بود. در حاشیه مراسم، پریسا محمدی از نقاشان استان قم چهره شهید آیت الله رئیسی را به صورت تابلوی رنگ و روغن روی بوم به سبک کوبیسم، نقاشی کرد.

در مراسم فوق، امیرعباس بقایی فرماندار قم، حجت الاسلام محمدحسن ذاکری رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم، حجت الاسلام علی لقمانپور مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان، تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر قم، اعضای هیات رزمندگان اسلام قم و جمع زیادی از خانواده های معظم شهدا و پیشکسوتان دفاع مقدس حضور داشتند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار