جلسه هم‌اندیشی هیئات مسلمیه در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد

جلسه هم‌اندیشی هیئات مسلمیه با حضور مسئولین شهرستان ری و مدیران و نمایندگان هیئت‌های مذهبی و همچنین با حضور تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) و دیگر مدیران این بارگاه ملکوتی در تالار شیخ صدوق (ره) آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد.
کد خبر: ۷۴۷۳۱۵
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۶ - 18May 2025

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، جلسه هم‌اندیشی هیئات مسلمیه با حضور مسئولین شهرستان ری و مدیران و نمایندگان هیئت‌های مذهبی و همچنین با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین «سید علی قاضی عسکر» تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (علیه‌السلام) و دیگر مدیران این بارگاه ملکوتی در تالار شیخ صدوق (ره) آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (علیه‌السلام) برگزار شد.

جلسه هم‌اندیشی هیئات مسلمیه در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد

این جلسه که به دعوت آستان مقدس از هیئت‌های مذهبی برگزار شید، با تلاوت آیاتی از قرآن مجید آغاز شد و سپس با سخنرانی مداح اهل بیت (علیهم‌السلام) حاج «سید علی سادات‌رضوی» مدیرعامل خانه مداحان کشور در خصوص لزوم حفظ شأن و جایگاه خاندان آل‌الله (علیهم‌السلام) در مراثی و همچنین برگزاری آیین مسلمیه ادامه یافت.

در ادامه بقائیان، رئیس کانون مداحان شهرستان ری به‌عنوان نماینده هیئات جمع‌بندی نقطه نظرات و دغدغه آنها را بیان کرد. 

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین «سید علی قاضی‌عسکر» تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (علیه‌السلام) در سخنانی با اشاره به آفات در عزاداری‌ها، تحریف در هدف قیام امام حسین (علیه‌السلام)، استفاده از منابع غیر معتبر، ارائه گزارشات ذلت‌بار از وقایع عاشورا، غلو در بیان جایگاه اهل بیت (علیهم‌السلام)، دروغ بستن به ائمه اطهار (علیهم‌السلام) و بدعت‌گذاری در دین و عزاداری‌ها را از آسیب‌های آیین‌های عزاداری برشمرد.

همچنین در این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین عرفاتی، معاون امور علمی فرهنگی این بارگاه ملکوتی، ضمن اشاره به تشکیل جلسات متعدد داخلی آستان و همچنین دستگاه‌های اجرایی شهرستان ری و جمعبندی نظرات دراین آیین معنوی اظهار داشت: این مراسم در این سه شب با اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین «سید علی قاضی عسکر» تولیت آستان مقدس آغاز و با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین میرهاشم حسینی در شب اول، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حمید میرباقری در شب دوم و حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین مؤمنی در شب سوم ادامه خواهد یافت.

در ادامه جلسه، مدیران و نمایندگان هیئت‌های مذهبی حاضر در جلسه به تبادل نظر و هم‌اندیشی پیرامون مسائل و موضوعات مراسم مسلمیه و برگزاری هرچه بهتر این آئین مذهبی و سنتی پرداختند.

اعطای احکام اعضای کمیته برگزاری آئین مسلمیه و تقدیر از هیئات با اعطای لوح تقدیر و پرچم مزین به نام مبارک حضرت سیدالکریم (علیه‌السلام) از دیگر بخش‌های این مراسم بود. 

شایان ذکر است، مشروح ویژه‌برنامه‌های ایام مسلمیه در نشست خبری ویژه‌ای با حضور معاون علمی و فرهنگی آستان مقدس اعلام خواهد شد.

آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (علیه‌السلام) همه‌ساله و طبق سنوات گذشته، در ایّام مسلمیه امسال در تاریخ‌های ۱۲، ۱۳ و ۱۴ خرداد میزبان هیئت‌های مذهبی خواهد بود.

بنا بر این سنت دیرینه، جمعی از هیئت‌ها و دسته‌های عزاداری از نقاط مختلف کشور در این مراسم نورانی حضور یافته و به مدت سه شب در قالب دسته‌های سوگوار به‌مناسبت ایام شهادت حضرت مسلم‌ابن‌عقیل (علیه‌السلام)، فرستاده امام حسین (علیه‌السلام) به شهر کوفه مراسم عزاداری برپا می‌کنند.

دسته‌های سینه‌زن همچنین در صحن اصلی حرم مطهر تجمع کرده و مراسم باشکوهی را به یاد نخستین شهید واقعه کربلای حسینی برپا می‌کنند.

انتهای پیام/ 118

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار