مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه گمیشان:
شهید رئیسی مانند شهید سلیمانی مرد میدان بود
اسدی گفت: مدیران باید راه و رسم این شهید در مدیریت برای حل مشکلات و خدمت به مردم را الگوی خودشان قرار دهند، بعد از انجام واجبات، عبادتی برتر و بالاتر از خدمت به مردم نیست
به گزارش
دفاعپرس از گلستان،حجت الاسلام «اسدی »مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه گمیشان، در مراسم گرامیداشت اولین سالگرد شهادت شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی و شهدای خدمت در شهرستان گمیشان اظهار داشت: امروز متعلق به این شهدای عزیز (شهدای خدمت) و در رأس آنها شهید آیت الله رئیسی هستند، در بحث الگوی مدیریتی، شهید رئیسی مردی بود که در حقیقت همانند سردار دلها حاج قاسم سلیمانی مرد میدان بود.
الگویی از شهید بهشتی داشت و آن هم سعهی صدر بود، شما میبینید تا زمانی که در حال خدمت و مجاهدت برای مردم بود مورد هجمههای سخت و سنگینی از گفتارهایی بود که در حقیقت شاید روح و روان این شهید را آزرده خاطر میکرد، اما با آنها با تمام سعه صدر برخورد میکرد.
وی گفت: این شهید عزیز با تمام وجود به مردم ایمان داشت و عشق به مردم و خدمت به مردم، چون کسی که مردم را باور داشته باشد و سختیها و دردهای مردم را درک کند با تمام وجود به مردم خدمت خواهد کرد که شما دیدید در طول این ۳۳ ماه که از دوران ریاست جمهوری این شهید عزیز گذشت لحظهای از خدمت به مردم و عشق به مردم دست برنداشت، به گونهای که در تمام لحظات عمر و زندگی خود از یاد مردم غافل نشد.
اسدی در پایان افزود: مدیران باید راه و رسم این شهید در مدیریت برای حل مشکلات و خدمت به مردم را الگوی خودشان قرار دهند، بعد از انجام واجبات، عبادتی برتر و بالاتر از خدمت به مردم نیست، خدمت به مردم یک فرصت است هر مسئولی در هر جایگاهی، در هر مقامی باید در راه خدمت به مردم اوقات خود را سپری کند.
انتهای پیام/