رییس مجلس شورای اسلامی وارد خوزستان شد

قالیباف در سفر یک‌روزه خود به خوزستان، در آیین سالگرد آزادسازی خرمشهر که در مسجد جامع این شهر برگزار می‌شود، حضور خواهد یافت و سخنرانی خواهد کرد.
کد خبر: ۷۴۸۸۰۸
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۹ - 23May 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از استان خوزستان، «محمدباقر قالیباف» رییس مجلس شورای اسلامی عصر امروز به منظور شرکت در مراسم سالگرد آزاد سازی خرمشهر از طریق فرودگاه آبادان وارد استان خوزستان شد.

رییس مجلس شورای اسلامی وارد خوزستان شد

رئیس مجلس شورای اسلامی در سفر یک‌روزه خود به خوزستان، در آیین سالگرد آزادسازی خرمشهر که در مسجد جامع این شهر برگزار می‌شود، حضور خواهد یافت و سخنرانی خواهد کرد.

وی در بدو ورود به فرودگاه آبادان، مورد استقبال استاندار خوزستان، رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، جمعی از مدیران استانی و نمایندگان مردم آبادان و خرمشهر قرار گرفت.

عملیات بیت‌المقدس، یکی از بزرگ‌ترین عملیات‌های دوران دفاع مقدس، با هدف آزادسازی خرمشهر در سوم خرداد ۱۳۶۱ با همکاری ارتش جمهوری اسلامی ایران به فرماندهی شهید «علی صیاد شیرازی» و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرماندهی سردار سرلشکر «محسن رضایی» با موفقیت انجام شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی از رزمندگان دوران دفاع مقدس است که در سال ۱۳۶۱ فرماندهی تیپ ۲۱ امام رضا(ع) را برعهده داشت و پس از آن به فرماندهی لشکر ۵ نصر خراسان منصوب شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار