خاندوزی: نقدینگی در دولت شهید رئیسی کنترل شد

وزیر سابق اقتصاد گفت: دولت شهید رئیسی با وجود همه بانک‌های ضعیف و ناتراز، نقدینگی را کنترل کرد و افزایش سرمایه بانک‌ها در دولت رئیسی به میزان زیادی افزایش یافت.
کد خبر: ۷۴۸۸۸۵
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲ - 24May 2025

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس، سید «احسان خاندوزی» وزیر سابق اقتصاد در اولین کنگره حکمرانی شهید رئیسی که صبح امروز در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیما برگزار شد، اظهار داشت: در سال ۱۳۹۸ جنگ اقتصادی گسترده‌ای علیه ایران به راه افتاد و دور دوم تحریم‌ها آغاز شد و همچنین همپیمانان خارجی و هم اقتدار سیاسی بین المللی هر سه در نقاط افول روشنی قرار داشت. 

خاندوزی: نقدینگی در دولت شهید رییسی کنترل شد

خاندوزی ادامه داد: ما در مقابل سیاست اصلاح بنزین سال ۱۳۹۸ اقدامات مشخصی انجام دادیم و شاخص‌های نابرابری کشور حتی اندکی بهبود پیدا کرد و در موضوع شرکا و همپیمانان هم در خلاف مسیر تحریم اقدامات خوبی انجام دادیم.

وزیر سابق اقتصاد عنوان کرد: شهید رییسی در عملیات وعده صادق هم پاسخی در خور به رژیم صهیونیستی داد و این پاسخ را می‌توانیم با پاسخ دولت قبل به شهادت شهید سلیمانی مقایسه کنیم. 

وی با اشاره به پیگیری‌های مستمر شهید رییسی برای حل مشکلات کشور،   اضافه کرد: دوره شهید رییسی دوره قابل کفایتی برای حل همه مشکلات کشور نبود، اما مجموع حرکت اقتصادی مثبت بود، همچنین در این دوره اراده غلبه بر جنگ اقتصادی در دوره شهید رییسی وجود داشت؛ همچنین در دوران شهید رییسی درآمد نفت و گاز هم افزایش خوبی داشت و استقراض داخلی هم به میزان زیادی کم شد. 

وزیر سابق اقتصاد با بیان اینکه شهید رییسی به دنبال بیشینه بهره وری در کار و تولید محصول، تاکید کرد: شهید رییسی از مدیران، مقابله با جنگ اقتصادی را مطالبه می‌کرد و ما باید در جنگ اراده‌ها برای تضعیف ایران غلبه می‌کردیم. شهید رییسی به دنبال مدیران قوی‌ای بود که بر مشکلات اقتصاد کشور غلبه کنند و در مقابل جنگ اقتصادی دشمن بایستند. 

خاندوزی با بیان اینکه رییسی به دنبال توزیع پست بین مدیران نبود، یادآور شد: حل مشکل تشریفات گمرکی برای کاهش مشکلات اقتصادی کشور از جمله اقدامات مهمی بود که ایشان پیگیری می‌کرد. 

وزیر سابق اقتصاد تصریح کرد: در مجموع، تولید ناخالص داخلی کشور به مثبت پنج و نیم درصد افزایش یافت و شاخص‌های تولید کالا‌ها و خدمات، از جمله نفت و گاز به شدت افزایش یافت؛ همچنین تولید ناخالص داخلی بدون محاسبه نفت هم حدود چهار درصد رشد داشته است. 

وی اضافه کرد: اگر سه سال تحریمی دولت روحانی را با سه سال تحریمی دولت رییسی بررسی کنیم می‌بینیم شاخص جی دی پی رشد چشمگیری داشته است. 

خاندوزی تاکید کرد: تقریبا در همه شاخص‌های تولید و سرمایه گذاری دولت شهید رییسی وضعیت خوبی داشت و صندوق بین المللی پول هم رشد اقتصادی دولت رییسی را تصدیق می‌کند.

وزیر سابق اقتصاد با اشاره به کاهش خط فقر در دوران شهید رییسی، تاکید کرد: میزان بیکاری در دوران رییسی حدود هشت و یک دهم درصد بود و نرخ بیکاری به میزان زیادی در همه استان‌ها کاهش یافته بود؛ همچنین دولت شهید رییسی با وجود همه بانک‌های ضعیف و ناتراز نقدینگی را کنترل کرد و افزایش سرمایه بانک‌ها در دولت رییسی به میزان زیادی افزایش یافت.

انتهای پیام/ 281

نظر شما
پربیننده ها