به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، «محمدرضا مردانی» رئیس سازمان بسیج اساتید کشور روز گذشته در دوازدهمین اجلاس سراسری مسئولان بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی که روز گذشته در مشهد، برگزار شد، اظهار داشت: تقویت اقتصاد ملی، تنها راه نجات اقتصاد کشور است و این مهم جز با ورود جدی و عملیاتی نخبگان، استادان و اندیشمندان دانشگاهی محقق نخواهد شد.
وی با مرور برخی تحولات بینالمللی و فضای سیاسی حاکم بر جهان پس از روی کار آمدن دونالد ترامپ در ایالات متحده، گفت: در آن دوره، دیدگاههای مختلف و بعضاً متناقضی در سطح جهانی و منطقهای نسبت به آینده روابط ایران و آمریکا مطرح بود.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، تصریح کرد: آمریکا امروز از موضع تهدید نظامی و درخواست عقبنشینی همهجانبه ایران، به تمرکز بر توافق هستهای عقبنشینی کرده است.
مردانی ادامه داد: با وجود فشارهای سنگین و گاه فریبکارانه، جمهوری اسلامی هیچگاه از خطوط قرمز خود عدول نکرد و نتیجه این سیاست، عقبنشینی ایالات متحده از خواستههای فراگیر نظیر محدودیتهای منطقهای و دفاعی و تمرکز صرف بر موضوع هستهای در مذاکرات بود.
وی گفت: راهبرد مقاومت فعال نهتنها به معنای ایستادگی منفعلانه نیست، بلکه با اقدامات هوشمندانه و متقابل در برابر فشارهای دشمن همراه است.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور تصریح کرد: یکی دیگر از راهبردهای مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی رد قاطع دیپلماسی تحمیلی و بیاعتنایی به پیامها و درخواستهای نمایشی دولت ترامپ است این بیاعتنایی، پیام صریحی از استقلال و اقتدار جمهوری اسلامی به جهانیان مخابره کرد موضوعی که از سوی برخی اندیشکدههای بینالمللی تحت عنوان پیروزی صبر راهبردی تحلیل و مورد تحسین قرار گرفته است.
مردانی بیان داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی توانستند با هدایت منسجم جناحهای مختلف سیاسی کشور، انسجام داخلی بیسابقهای را در برابر دشمنان رقم بزنند؛ مسالهای که به گفته مؤسسه بروکینگز، یکی از دلایل اصلی شکست دیپلماسی فشار دولت آمریکا بوده است.
وی در پایان با اشاره به یکی دیگر از مؤلفههای راهبردی جمهوری اسلامی، یعنی هدایت پاسخهای هدفمند نظامی، امنیتی و سیاسی در برابر تهدیدات دشمن، خاطرنشان کرد: سخن صریح رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه دوران بزن و دررو تمام شده است، عملاً یک بازدارندگی واقعی و مؤثر ایجاد کرد؛ بازدارندگی که باعث شد دشمنان، از جمله آمریکا، در محاسبات خود برای مقابله با ایران، با احتیاط، تردید و محاسبه دقیقتری وارد شوند. این سیاست در کنار دیگر راهبردها، ایران را از موضع انفعال به موضع ابتکار و اقتدار رسانده است.
انتهای پیام/