عزیمت کاروان پیاده «عاشقان حسینی، زائران خمینی» از آمل به مرقد امام راحل

نخستین کاروان پیاده مازندران با عنوان «عاشقان حسینی، زائران خمینی» از حرم تا حرم از شهرستان آمل برای شرکت در سی و ششمین سالگرد عروج ملکوتی بنیانگذار انقلاب اسلامی امروز (چهارشنبه) عازم مرقد امام خمینی شدند.
کد خبر: ۷۵۰۲۵۰
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۳ - 28May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، نخستین کاروان پیاده مازندران با عنوان «عاشقان حسینی، زائران خمینی» از حرم تا حرم از شهرستان آمل برای شرکت در سی و ششمین سالگرد عروج ملکوتی بنیانگذار انقلاب اسلامی امروز (چهارشنبه) عازم مرقد امام خمینی شدند.

عزیمت کاروان پیاده «عاشقان حسینی، زائران خمینی» از آمل به مرقد امام راحل

اعضای این کاروان ۱۱۰ نفره امروز چهارشنبه پس از زیارت حرم مطهرامامزاده ابراهیم (ع) آمل با بدرقه رسمی مسئولان این شهرستان در قالب کاروان از «حرم تا حرم» پیاده عازم تهران شدند.

این کاروان قرار است مسیر بیش از ۲۵۰ کیلومتری آمل تا مرقد امام راحل را در مدت هفت روز پیاده طی و در روز ۱۴ خرداد در مراسم سالگرد امام راحل شرکت کند.

سرهنگ پاسدار «عابدین داغمه چی» فرمانده سپاه ناحیه شهرستان آمل در حاشیه این مراسم اظهار داشت: هدف از این اقدام دوستداران امام امت، تجدید میثاق با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب و تجدید پیمان مجدد با رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

سرهنگ داغمه چی، حضور جوانان در کنار نسل‌های قدیمی در این کاروان را چشمگیر خواند و افزود: به همراه کاروان پیاده‌روی آمل راویان انقلاب هم حضور دارند که در طول مسیر، برای اعضای کاروان برنامه‌های تبلیغی و دینی اجرا خواهند کرد.

وی، با اشاره به این که حضور خودجوش مردم در کاروان‌های پیاده و سواره برای شرکت در مراسم سالگرد معمار انقلاب اسلامی بعد از گذشت بیش از سه دهه پرشور و با استقبال مواجه است، ادامه داد: هر چه این کاروان‌ها در انجام این رسالت بزرگ یعنی انتقال باور‌ها و ارزش‌های والای امام و انقلاب موفق عمل کنند خواهند توانست خانواده‌ها و جوانان بیشتری را به حرکت در این مسیر جذب کنند.

فرمانده سپاه آمل گفت: کاروان پیاده عاشقان حسینی، زائران خمینی از شهرستان هزارسنگر آمل حدود سه دهه به مناسبت درپیش بودن سالگرد امام راحل پیاده از این شهرستان راهی بهشت زهرا می‌شوند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها