امام جمعه دیر:

افکار و اندیشه‌های امام خمینی اساس این انقلاب است

حجت الاسلام «حسینی» گفت: مگر می‌شود از انقلاب سخن بگوییم و از امام چیزی نگوییم. افکار و اندیشه‌های امام اساس این انقلاب است.
کد خبر: ۷۵۰۷۱۷
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۹ - 30May 2025

به گزارش دفاع‌پرس بوشهر، حجت الاسلام «سیدعلی حسینی»امام جمعه دیر، در خطبه‌های نمازجمعه این شهر، با تسلیت ایام شهادت امام باقر (ع) اظهار داشت: این امام بزرگوار در زمینه کمالات اخلاقی و جایگاه علمی از مقام بالایی برخوردار بود.

افکار و اندیشه‌های امام اساس این انقلاب است

حجت الاسلام حسینی با گرامیداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی گفت: تجلیل از امام، تجلیل از یک خانواده شهید است. امام هم فرزند شهید و هم پدر شهید است.

وی با بیان اینکه امام عالم بزرگ و فقیه عالی مقام و عارف واصل است و تجلیل از این عالم برجسته اسلام تکریم از پیامبر اسلام است، خاطرنشان کرد: همه وامدار امام و سر سفره امام نشسته‌ایم. امام ما را از شر طاغوت نجات داد و عزت از دست رفته ما را برگرداند.

امام جمعه دیر تاکید کرد: به فرموده مقام معظم رهبری، انقلاب اسلامی ما بی نام امام در هیچ جای جهان شناخته شده نیست، چرا که آغازگر انقلاب اوست که ما را از آن تنگناها عبور داد و به پیروزی رساند.

وی امام را اصل و ریشه انقلاب دانست و عنوان کرد: مگر می‌شود از انقلاب سخن بگوییم و از امام چیزی نگوییم. افکار و اندیشه‌های امام اساس این انقلاب است.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی تصریح کرد: بزرگداشت امام و حضور گسترده مردم در سالگرد امام این پیام را به جهان می‌دهد که مردم وفادار به امام و نظام و مطیع رهبرشان هستند و نسل جوانی که کمتر با امام و آرمان‌های امام آشنایی دارند در پرتو این مراسم با شخصیت بنیانگذار انقلاب اسلامی آشنا می‌شوند.

وی ابراز کرد: مبارزه با استکبار جهانی، اصرار بر استقلال واقعی و حفظ اصول انقلاب و اسلام و ایجاد وحدت و همبستگی، توجه به ملت‌های مظلوم دنیا و مرعوب نشدن در مقابل قدرت‌های جهانی و حمایت از مستضعفان و محرومان و تاکید بر خدمت مسئولان به مردم و توجه به رأی و خواست ملت از ویژگی‌های مکتب امام راحل است. باید راه و اعمال صالح امام و حرکت مدام امام را دنبال کنیم.

امام جمعه دیر یادآور شد: مجلس خبرگان در اقدامی سریع شخصیتی چون امام خامنه ای را به عنوان جانشین امام و رهبر انقلاب انتخاب کردند و با این انتخاب شایسته و به جا نقشه دشمن بر آب و توطئه دشمن را خنثی کردند.

وی گفت: رهبر انقلاب در این ۳۶ سال در سخت‌ترین فرازهای تاریخ با الهام از آموزه‌های الهی، کشور را از حوادث سخت عبور دادند و همواره بر نقش آفرینی مردم در نظام تاکید می‌کنند و دستیابی به تمدن اسلامی جز با خواست و نقش آفرینی مردم میسر نیست.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به سالروز قیام ۱۵ خرداد بیان داشت: شهدای ۱۵ خرداد پیشتازان شهادت و مبارزه با طاغوت و حامیان و مدافعان امام بودند.

وی با اشاره به روز عرفه گفت: عرفه روز بخشش گناهان است و پیامبر فرمودند، خداوند در هیچ روزی به اندازه روز عرفه بندگان خود را از آتش جهنم آزاد نمی‌کند.

امام جمعه دیر با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با وزیر کشور و استانداران گفت: فرصت‌های فراوانی برای خدمت وجود دارد و با وجود مشکلات، هیچ‌کدام از موانع نظیر جنگ، ناامنی، اختلافات سیاسی و بحران‌های بهداشتی مانند کرونا در حال حاضر مانعی برای خدمت به مردم نیست.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب بر لزوم اقدام جمعی بر پایه دانش، حکمت و مدیریت مردمی تأکید کردند و خواستار استفاده از ظرفیت جوانان، به‌ویژه در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان شدند؛ جوانانی که با دانش، انگیزه و بدون چشم‌داشت آماده خدمت به کشور هستند.

حجت الاسلام  حسینی افزود: رهبر انقلاب فرمودند در انتخاب مدیران باید افرادی انتخاب شوند که سلامت اخلاقی، روحیه خدمت و عشق به مردم داشته باشند.

حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه ایران اسلامی حسن نیت خود در چند دور مذاکرات نشان داده است اما اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها روز به روز گستاخ‌تر می‌شوند تاکید کرد: پاسخ ما به حرفهای آمریکایی‌ها و ترامپ که مقام معظم رهبری فرمودند غلط زیادی کرده‌اند، چیزی جز مرگ بر آمریکا نیست.

امام جمعه دیر با محکوم کردن نسل کشی در غزه، بیان کرد: آمریکایی‌ها خودشان از بمب اتمی در هیروشیما و ناکازاکی استفاده کردند آن وقت ایران را که از انرژی هسته‌ای در راستای صلح و تولید برق، کشاورزی و تولید دارو استفاده می‌کند را متهم می‌کنند.

وی درباره بی نظمی در ساعت کاری نانوایی‌ها گفت: مردم از این وضعیت گلایه دارند که ما آن را منتقل کرده‌ایم، البته خود نانوایی‌ها هم مشکلات خاص خود را دارند، با این حال فرماندار شهرستان در جلسه شورای فرهنگ عمومی دستورات لازم برای نظارت جدی تر بر نانوایی‌ها صادر کردند. همچنین شهردار دیر هم قول دادند مسئله سگ‌های ولگرد که امنیت مردم را به خطر انداخته است را پیگیری کنند.

حجت الاسلام حسینی، پیروزی حزب الله لبنان و جنبش امل در انتخابات شهرداری‌ها را تبریک گفت و افزود: با این پیروزی پوزه آمریکا و اسرائیل به خاک مالیده شد.

امام جمعه دیر در پایان از خدمات دبیر سابق بنیاد بین المللی غدیر شهرستان تقدیر و برای دبیر جدید آرزوی موفقیت کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار