عراقچی به قاهره و بیروت سفر می‌کند

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران از سفر عراقچی به مصر و لبنان در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه در راستای گفت‌و‌گو درباره روابط دوجانبه، مشورت در مورد آخرین وضعیت منطقه به‌ویژه تحولات فلسطین اشغالی و رایزنی درباره تحولات بین‌المللی خبر داد.
کد خبر: ۷۵۱۰۲۲
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۰ - 31May 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، سید«عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران اواسط هفته جاری به مصر و لبنان می‌رود.

عراقچی این هفته به قاهره و بیروت می‌رود

این خبر را عصر امروز (شنبه) دهم خردادماه «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد و از برنامه‌ریزی برای سفر وزیر امور خارجه به مصر و لبنان خبر داد.

وی با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران نسبت به تقویت روابط و هماهنگی‌ها با کشور‌های منطقه، عنوان کرد: سفر عراقچی به مصر و لبنان، به منظور گفت‌و‌گو درباره روابط دوجانبه، مشورت در مورد آخرین وضعیت منطقه به‌ویژه تحولات فلسطین اشغالی و رایزنی در خصوص تحولات بین‌المللی صورت می‌گیرد.

وی عنوان کرد که سفر به مصر و لبنان برای روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه همین هفته ۱۲ و ۱۳ خرداد برنامه‌ریزی شده و قرار است وی در جریان این سفر‌ها با مقام‌های عالی‌رتبه مصر و لبنان دیدار و درباره طیفی از موضوعات دوجانبه و مباحث منطقه‌ای گفت‌و‌گو و تبادل نظر کند.

سفر عراقچی به مصر دومین سفر دوجانبه او پس از تصدی وزارت امور خارجه است. البته او در سفر رئیس جمهور به مصر برای شرکت در نشست دی هشت مسعود پزشکیان را همراهی می‌کرد.

وزیر امور خارجه همچنین بعد از تصدی وزارت امور خارجه برای سومین بار است که به بیروت می‌رود. نخستین سفر او در راستای سفر دوره‌ایش به منطقه پس از حملات رژیم صهیونیستی به لینان و شهادت سیدحسن نصرالله در مهرماه سال گذشته و سفر دوم هم برای شرکت در مراسم تشییع شهید سیدحسن نصرالله دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان در پنجم اسفند ۱۴۰۳ انجام شد.

انتهای پیام/۹۵۵

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار