معرفی کتاب؛

برای سید قاسم

کتاب «برای سید قاسم» روایتی از زندگی شهید سید قاسم موسوی از شهدای واحد اطلاعات و عملیات نیروی زمینی ارتش است.
کد خبر: ۷۵۱۹۳۱
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۱ - 03June 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، کتاب «برای سید قاسم» روایتی از زندگی شهید سید قاسم موسوی از شهدای واحد اطلاعات و عملیات نیروی زمینی ارتش است.
برای سید قاسم
این کتاب اثری است از نویسنده و پژوهشگر جمشید نری میسا که توسط نشر شاهد در ۱۵۵ صفحه در سال ۱۴۰۳ به چاپ رسیده است.
 
در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:
 
من در ارتش با فرماندهان زیادی کار کرده‌ام و در بین فرماندهانی که دیدم و یا با آنها کار کردم، سید قاسم با همه فرماندهان فرق می‌کرد. او هیچ وقت کار‌های شخصی خود را به زیر دستان واگذار نمی‌کرد. مثلا فرماندهان دیگر بعد از صرف غذا ظرف‌های خود را به سربازان می‌دادند تا بشورند ولی سید قاسم با آنکه فرمانده بود ظرف غذایش را در دست می‌گرفت و به طرف تانکر آب می‌رفت و خود ظرف غذایش را می‌شست.
 
او با این رفتارش زبانزد عام و خاص شده بود. البته در میان بعضی از فرماندهان که به مذاقشان خوش نمی‌آمد نزد سید می‌رفتند و به او می‌گفتند: شما فرمانده هستی نباید این کار را انجام دهی؛ چرا که به جایگاه فرماندهی لطمه وارد می‌کنی! اما سید قاسم در جوابشان می‌گفت: من خود را فرمانده نمی‌دانم! چرا کاری که به من مربوط است را سرباز باید انجام دهد؟ این دور از انصاف است که سرباز ظرفی را که من در آن غذا می‌خورم تمیز کند.
 
او نوشته‌ای را بر روی درب سنگر نصب کرده بود که‌ای برادر رزمنده! بدون هماهنگی داخل شو که فرماندهی از آن تو است.
 
فرمانده شهید سید قاسم موسوی دیزکوهی در سوم فروردین ۱۳۶۷ در زرباطیه عراق با اصابت تیر مستقیم دشمن به صورت و گردن در ۲۰ سالگی آسمانی شد و پیکر مطهرش تاکنون جاویدالاثر مانده است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها