کلنگ‌زنی مدرسه ۶ کلاسه در بخش تلنگ قصرقند استان سیستان و بلوچستان با مشارکت بنیاد مهر جاویدان کوروش

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان از آغاز عملیات اجرایی ساخت یک مدرسه ۶ کلاسه در بخش تلنگ شهرستان قصرقند خبر داد.
کد خبر: ۷۵۳۲۸۴
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۱ - 10June 2025

به گزارش دفاع‌پرس از زاهدان، «میثم لک زایی» مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: با مشارکت ارزشمند بنیاد نخبگان مهر جاویدان کوروش امروز شاهد کلنگ‌زنی مدرسه‌ای ۶ کلاسه در زمینی با زیربنای ۴۳۰ مترمربع در منطقه تلنگ هستیم که نقش مهمی در ارتقاء عدالت آموزشی در جنوب استان خواهد داشت.

کلنگ‌زنی مدرسه ۶ کلاسه در بخش تلنگ قصرقند استان سیستان و بلوچستان با مشارکت بنیاد مهر جاویدان کوروش

وی افزود: این پروژه با حضور فرماندار قصرقند، بخشدار، جمعی از فرهنگیان، دانش‌آموزان و معتمدین منطقه کلید خورد و از جمله طرح‌هایی است که با هدف کاهش فاصله آموزشی میان مناطق برخوردار و کمتر برخوردار اجرا می‌شود.

مدیرکل نوسازی مدارس استان با قدردانی از حمایت‌های این خیّر گرانقدر تأکید کرد: ورود بنیادهای مردم‌نهاد و خیران مدرسه‌ساز به پروژه‌های عمرانی آموزشی، نقطه‌ی امیدی برای رشد علمی مناطق محروم است. ما نیز وظیفه داریم با سرعت و دقت، این پروژه‌ها را به سرانجام برسانیم.

این مدرسه پس از تکمیل، ظرفیت میزبانی از ده‌ها دانش‌آموز در مقاطع ابتدایی را خواهد داشت و در ارتقاء زیرساخت آموزشی منطقه تلنگ نقش مؤثری ایفا خواهد کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار