مفتح: کمبود کالا‌های اساسی نداریم

قائم مقام وزیر صمت با بیان اینکه ستاد‌های هماهنگی در تمام وزارتخانه با مسئولیت معاون اول رئیس ایجاد شده است، گفت: در موضوع کالا‌های اساسی در بهترین وضعیت قرار داریم و هیچ کمبودی وجود ندارد. 
کد خبر: ۷۵۵۸۲۱
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۹ - 19June 2025

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، «محمدصادق مفتح» قائم مقام وزیر صمت در گفت‌و‌گویی تلویزیونی با بیان اینکه از نظر کالا‌های استراتژی و اساسی در کشورمان هیچ‌گونه نیازی وجود ندارد و در حالت عادی قرار داریم، اظهار داشت: ستاد‌هایی درخصوص کالا‌های اساسی کشور با مسوولیت معاون اول رئیس جمهور ایحاد، شده است و موضوع کالا‌های اساسی به بهترین شکل پیش می‌رود.

مفتح: کمبود کالا‌های اساسی نداریم

مفتح خاطرنشان کرد: طی جلسات فشرده‌ای که صورت گرفته است، هیچ نگرانی از جنبه تامین، حمل و توزیع کالا‌های اساسی وجود ندارد.

قائم مقام وزیر صمت عنوان کرد: در استان‌های مسافرپذیر تدابیر و سهمیه‌های ویژه اختصاص داده شده است که از طریق استان‌های هم‌جوار کالا‌های مورد نیاز اساسی تزریق صورت گیرد لذا خیال ما از تامین کالا‌های اساسی برای مردم راحت است و هم‌اکنون در اقدام دیگری درحال انجام تامین نیاز‌های کارخانه‌جات بزرگ برای شروع فعالیت واحد‌های صنعتی هستیم. 

وی درباره واردات کالا‌های اساسی از خارج کشور گفت: تامین مواد اولیه کشور از خارج کشور به صورت روان انجام می‌شود و در روز‌های آینده وضعیت بهتری پیدا خواهیم داشت. ما در قالب ستاد‌های که در تمام وزارت‌خانه‌ها فعال شده است.

قائم مقام وزارت صمت درخصوص وضعیت ذخایر گندم کشورمان گفت: خوشبختانه بخش عظیمی از نیاز گندم در کشورمان در داخل کشور صورت می‌گیرد لذا در این خصوص مشکلی نداریم. ذخایر سیلو‌های گندم با توزیع جغرافیایی مناسب در وضعیت بسیار خوبی است لذا درخصوص گندم و نان مشکلی نداریم؛ در موضوع روغن نباتی ذخایر بسیار خوبی داریم و براز چند ماه اینده امکان تامین نیاز‌های کشور را داریم و نیازی به سهمیه‌بندی نداریم.

مفتح در پاسخ به سوالی درخصوص پدیده احتکار عنوان کرد: خوشبختانه طبق مشاهدات عینی که صورت گرفته است با احتکار صنفی رو‌به‌رو نیستیم و البته دستگاه‌های نظارتی نسبت به این مسئله حساسیت خواهند داشت و برخورد می‌کنند، اما ما در این ایام موارد مرتبطی نداشته‌ایم.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار