در شرایط جنگی امروز حمایت از خانواده‌ها وظیفه اصلی ماست

مدیرعامل گروه مؤسسات بهارنکو، در واکنش به بحران‌های جاری در جنگ‌های امروز ایران و رژیم صهیونیستی، بر اهمیت مسئولیت‌های اجتماعی تأکید کرد و گفت: هیچ‌گاه نباید از این مسئولیت‌ها غفلت کرد.
کد خبر: ۷۵۶۳۳۸
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۷ - 21June 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس، حمید مقامی امروز در جمع خبرنگاران شیراز، اظهار داشت: حمایت از خانواده‌ها و ارائه خدمات به آنها باید در کانون توجه ما که داعیه‌دار خانواده‌ها هستیم باشد و این شرایط جنگی نباید ما را از وظایف اصلی‌مان منحرف کند.
در شرایط جنگی امروز حمایت از خانواده‌ها وظیفه اصلی ماست
 
وی با اشاره به اهداف جنگ‌طلبان افزود: جنگ‌افروزان به دنبال فروپاشی روانی، معنوی، اجتماعی و جسمانی جامعه هستند. هدف آنها ایجاد آسیب‌های روانی نظیر اضطراب، ناامیدی و استرس، از بین بردن سلامت اجتماعی و تضعیف سلامت جسمانی است.
 
مقامی ادامه داد: جنگ به مثابه یک بیماری است که نه تنها سلامت جسمی، بلکه سلامت روانی، اجتماعی و معنوی افراد را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.
 
این مشاور خانواده درخصوص جنبه زیبایی‌شناسی جنگ گفت: در برابر این تهدیدات، یکپارچه سازی وجودی در بین افراد بوجود می‌آید.
 
وی با تأکید بر راهبرد جنگ که فروپاشی است، بیان کرد: جنگ‌افروزان سعی دارند با ایجاد فروپاشی، ضعف و احساس حقارت را در افراد ایجاد کرده و در نهایت آنها را در موقعیت سلطه‌پذیری قرار دهند.
 
مقامی در ادامه به راهبرد دفاعی کشور اشاره کرد و گفت: در برابر تهدیدات دشمن، راهبرد ما یکپارچه‌سازی وجودی افراد و حفظ سلامت روان، جسم، معنویت و روابط اجتماعی است. این چهار بعد باید با یکدیگر بهبود یابند تا فرد و جامعه توان مقابله با تهدیدات را پیدا کنند.
 
وی افزود: این یکپارچگی نه تنها موجب بهبود سلامت می‌شود، بلکه قدرت و عزت را نیز تقویت می‌کند.
 
مقامی در خصوص تلاش‌های دشمن برای ایجاد تزلزل در جامعه و تضعیف همگرایی اجتماعی گفت: دشمنان با ایجاد اضطراب، ترس و ناامیدی سعی در تزلزل پایه‌های اعتقادی، معنوی و مادی جامعه دارند و به دنبال ایجاد اختلافات داخلی هستند.
 
مدیرعامل گروه مؤسسات بهارنکو همچنین اقدامات دفاعی در مقابله با دشمن را تشریح کرد و گفت: اقدامات ما در جنگ دفاعی شامل مقاوم‌سازی ترکیبی افراد، ایجاد آرامش، و امید به پیروزی است. زیرا ما به وعده‌های الهی ایمان داریم و جبهه ما حق است.
 
وی در پایان افزود: همبستگی اجتماعی، تقویت روابط اجتماعی و دعا کردن از دیگر راهکار‌های ما برای مقابله با دشمن است. با نیرو‌های زبده، تجهیزات پیشرفته، دانشمندان برجسته و حمایت الهی، قطعا پیروز خواهیم شد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار