ایران حسین تا ابد پیروز است

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کشور گفت: وظیفه امروز هیئت‌ها امید آفرینی، تقویت انسجام در جامعه، روحیه دادن و احساس آرامش به مردم، کاهش اضطراب و استرس، تبیین و تطبیق بین حق و باطل و به وجود آمدن امید و آینده روشن در سایه مقاومت است.
کد خبر: ۷۵۶۸۷۸
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۶ - 23June 2025

«نوشاد نوشادی» رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کشور در گفت وگو با خبرنگار دفاع‌پرس بوشهر با اشاره به شعار «ایران حسین تا ابد پیروز است» به عنوان شعار محرم حسینی امسال در کشور اظهار داشت: رهبری در فرازی از پیام اخیر خود فرمودند که زندگی به حمدالله به طور عادی در جریان است و نگذارید دشمن احساس کند که شما در مقابل او می‌ترسید و احساس ضعف می‌کنید.

ایران حسین تا ابد پیروز است

وی اضافه کرد: همچنین رئیس سازمان تبلیغات اسلامی نیز در پیامی خطاب به هیئت‌های مذهبی اظهار کردند که «یکی از مصادیق جریان زندگی به طور عادی برگزاری مراسم محرم و آماده کردن مساجد، حسینیه‌ها، موکب‌ها و حرکت دسته‌های عزاداری است.»

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کشور افزود: سال گذشته همزمان با ایام نزدیک شدن به محرم شهرها سیاه پوش، مداحان و سخنرانان آماده محرم، داربست‌ها و موکب‌ها در حال آماده شدن بودند و پیشوازی محرم و چاووشی خوانی‌ها آغاز شده بود اما امسال بیشتر مردم درگیر اخبار جنگ تحمیلی هستند.

وی گفت: امسال که میهن عزیز ما در این روزها مورد حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی و آمریکای جهان‌خوار با همکاری دولت‌های غربی قرار گرفته است باید جلوه‌های عزاداری و تعظیم شعائر حسینی در تمام هیئت‌ها، مساجد و حسینیه‌ها کشور تقویت شود و محرمی حماسی، پرشور، متفاوت و تاریخی رقم بزنیم.

وی با تاکید بر اینکه هیئت محل جهاد تبیین است، خاطرنشان کرد: وظیفه امروز هیئت‌ها امید آفرینی، تقویت انسجام در جامعه، روحیه دادن و احساس آرامش به مردم، کاهش اضطراب و استرس و تبیین و تطبیق بین حق و باطل و به وجود آمدن امید و آینده روشن در سایه مقاومت است.

وی ادامه داد: امسال مجالس حسینی و هیئت‌های سراسر کشور باید پیوست اجتماعی بیشتری داشته باشند.

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کشور بیان کرد: اهدای بیشتر خون در مراکز مربوطه، توزیع آب و شربت نذری در خیابان‌ها و معابر و صف پمپ بنزین‌ها، تأمین نان نذری و اطعام عزاداران و نیازمندان و موارد دیگری که آرامش و مواسات را تقویت کند و شرکت در پویش‌های سازمان هیئت به خصوص پویش ملی «هزار مشعل» باید در اولویت برنامه‌های امسال هیئت‌ها و مجالس حسینی کشور باشد.

وی گفت: از همه رؤسای شورای هیئت‌های مذهبی استان‌های سراسر کشور و دست اندرکاران مجالس حسینی کشور انتظار می‌رود شبکه مؤمن و انقلابی و مردمی هیئت‌ها را برای ورود مقتدرانه به عملیات‌های محرم پیش رو آماده کرده تا همچون گذشته پشتیبان صادق و استوار ولایت فقیه و حافظ آرامش و اقتدار ملت غیور ایران باشند.

نوشادی تصریح کرد: حضرت زهرا (س) چشم انتظار برگزاری مجالس عزاداری فرزند مظلوم خود امام حسین (ع) است و «ایران حسین تا ابد پیروز است».

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار