تقویت آفند فرهنگی با ورود به سینمای ضد آمریکایی

وقتی هالیوود مهمترین تولیدات خود را بر سیاست اسلام هراسی و ایران هراسی استوار کرده است، سینمای ایران نیز باید با ساخت آثار ضد آمریکایی وارد عرصه جنگ فرهنگی شود تا سیاست ضد ایرانی اسلامی هالیوود را بی‌اثر کند.
کد خبر: ۷۵۶۸۸۸
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۷ - 23June 2025

گروه فرهنگ دفاع‌پرس ـ رسول حسنی ولاشجردی؛ سینمای آمریکا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تا امروز یکی از مهمترین سیاست‌های خود را بر محور «اسلام هراسی» و «ایران هراسی» استوار کرده است و آثار بسیاری را با این موضوع تولید و روانه پرده سینما‌های جهان کرده است. متاسفانه این آثار ذهنیت عموم مردم جهان را تسخیر کرده و تصویری دروغین از ایران اسلامی به آنها القا کرده است. در مقابل برخی از کارگردانان ایرانی نیز به دلایل مختلف از جمله مخالفت با سیاست‌های موجود و یا درک نادرست از حاکمیت با وارونه جلوه دادن وضعیت ایران در فیلم‌های خود عمدا بر آنچه هالیوود علیه کشور ما ارائه کرده صحه گذاشته‌اند.

تقویت آفند فرهنگی با ورود به سینمای ضد آمریکایی

از آنجایی که جشنواره‌های کشور‌های غربی نگاه خصمانه‌ای به ایران دارند فیلم‌هایی که تصویری درست و بدون سیاه انگاری و سیاه نمایی به مخاطب ارائه کنند پذیرفته نمی‌شوند. برخی از فیلمسازان ایرانی به صرف حضور و دیده شدن آنچه را که این جشنواره‌ها می‌خواهند را در فیلم‌های خود انعکاس می‌دهند. به همین دلیل خواسته و ناخواسته سینمای ضد ایرانی هالیوود را یاری می‌دهند.

باید بدانیم سینما در همه جای جهان ابزار سیاست است و باید در خدمت حاکمیت باشد این گزاره چه درست باشد چه غلط گریزی از آن نیست. چرا که کشور‌های غربی و معاند با ابزار سینما سعی در تسخیر کشور‌های دیگر بخصوص ایران دارند. پس چرا ما با این ابزار کارآمد وارد کارزار فرهنگی نشویم؟ متاسفانه سینمای هالیوود توانسته با همین ابزار ذهنیت جوان ایرانی را به خود معطوف کند و رویای آمریکایی را به آنها حقنه کند.

اگر سینمای ایران نتواند چهره واقعی آمریکا و همپیمانانش بخصوص رژیم صهیونیستی که تجسمی حقیقی از شیطانی جنگ افروز است را به تصویر بکشد پس سینمای کارآمدی نیست. ما نمی‌توانیم در شرایطی که همه غرب با همه توش و توان خود به جنگ ایران اسلامی بخصوص در جبهه فرهنگی آمده‌اند ما تنها به آثار اجتماعی و منتقدانه دلخوش کنیم و نسبت به حرکت‌های ضد اسلامی ـ ایرانی بی‌تفاوت باشیم. 

اگر ایران از سال‌ها پیش سینمای ضدآمریکایی را در پاسخ به سینمای ضد ایرانی آمریکا ایجاد می‌کرد و چهره خصمانه آمریکا را بدون هیچ اغراقی به تصویر می‌کشید بدون شک امروز در حوزه جهاد تبیین گامی جلوتر از وضعیت فعلی بودیم. حقیقتا دست سینمای ایران در حوزه سینمای ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی خالی است و جز چند اثر مانند فیلم سینمایی «بازمانده» به کارگردانی زنده یاد «سیف‌الله داد» و «طوفان شن» به کارگردانی «جواد شمقدری» چیزی برای ارائه نداریم.

حال آنکه موضوعات متعددی درباره اقدامات خصمانه آمریکا و رژیم صهیونیستی وجود دارند که می‌توانند دستمایه آثار سینمایی فاخری شوند. از دخالت‌های آمریکا و اسرائیل غاصب در ترور دانشمندان و فرماندهان نظامی ایران تا حضور نامشروع آنها در کشور‌های اسلامی هر کدام می‌توانند موضوع یک فیلم سینمایی و حتی سریال‌های تلویزیونی شوند.

سینمای ایران نباید اجازه دهد نیرو‌های مسلح کشورمان در عرصه مبارزه با دشمنان پرشمار انقلاب اسلامی یک تنه مبارزه کنند، سینماگران نیز در میدان جنگ فرهنگی با همه توان وارد شوند چرا که بدون پشتوانه فرهنگی تلاش مستمر نیرو‌های مسلح بازتاب وسیعی نخواهد داشت.

انتهای پیام/ 161

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار