در صورت تصویب در صحن علنی مجلس شورای اسلامی؛

فعالیت‌های ایران با آژانس انرژی اتمی تعلق می‌شود

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: فعالیت‌های جمهوری اسلامی ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی در صورت تصویب در صحن علنی مجلس فعلاً به خاطر عملکرد بسیار غیر حرفه‌ای آژانس تعلق خواهد شد.
کد خبر: ۷۵۶۹۳۵
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۲ - 23June 2025

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، روح الله متفکر آزاد عضو رئیسه مجلس شورای اسلامی امروز در گفت وگویی اظهارداشت: مجلس شورای اسلامی در این روز‌های جنگ بلاوقفه کار کرده است. به دلیل آنکه از ملت شریف عقب نمانیم، همکاران ما در میدان بودند تا در کنار نیرو‌های مسلح باشند.

فعالیت‌های ایران با آژانس انرژی اتمی تعلق می شود

وی یادآور شد: در هفته گذشته و این هفته صحن علنی و کمیسیون‌ها جلسه داشتند، امروز جلسه خوب و مفصلی با حضور چشم‌گیر نمایندگان داشتیم.

این عضو هیئت رئیسه مجلس اعلام کرد: کمیسیون امنیت ملی خروجی در برخورد با نیرو‌های متخاصم در زمان جنگ داشت، هفته گذشته دو فوریت طرح در مجلس تصویب شد، امروز کلیات بدون هیچ مخالفی در ۹ ماده مصوب شد.

متفکر آزاد ادامه داد: این طرح به اجزای مختلف نحوه همکاری جاسوسان و یا کسانی که با نیرو‌های متخاصم، رژیم صهیونیستی و یا دُوَلِ متخاصم دیگر همکاری دارند مشمول مواد مختلف این طرح آمده است و -نماینده- دولت در صحن حضور داشت و موافقت خود را با مواد مختلف این طرح اعلام کرد. اشد مجازات برای آنها در زمان جنگ جز مصوبات مجلس بود.

وی در ادامه اعلام کرد: طرح مهم تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز اعلام وصول شد. در صورت تصویب در صحن فعالیت‌های جمهوری اسلامی ایران با آژانس فعلاً به خاطر عملکرد بسیار غیر حرفه‌ای آژانس تعلق خواهد شد و این جز فعالیت‌های انقلابی مجلس در شرایط جنگی است که تأمین اراده ملت در تأمین منافع آنها کمک می‌کند.

انتهای پیام/ 231

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار