امروز سنگر دفاع از انقلاب مستحکم‌تر از همیشه است

امام جمعه سنندج، گفت: امروز سنگر وحدت، انسجام و اتحاد در دفاع از انقلاب، مستحکم‌تر از همیشه است و هیچ‌گاه شکسته نخواهد شد.
کد خبر: ۷۵۷۶۷۸
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۰ - 25June 2025
به گزارش دفاع‌پرس از سنندج، ماموستا فایق رستمی ظهر امروز در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار کرد: حمله جنایتکارانه رژیم صهیونی به مراکز مسکونی و به شهادت رساندن جمعی از فرماندهان نظامی، دانشمندان کشور و هم‌وطنان عزیزمان را به فرماندهی معظم کل قوا و ملت شهید پرور ایران تسلیت می‌گوییم.
 
امروز سنگر دفاع از انقلاب مستحکم‌تر از همیشه است
 
وی افزود: خون این شهیدان، سقوط اسرائیل غاصب را هموار کرده و دست قدرت الهی از آستین ملت ایران و وعده صادق ۳ و در صورت کوچکترین تحرک، پاسخ نیرو‌های مسلح نابودی جنایتکاران صهیونیست را محقق خواهد کرد.
 
امام جمعه سنندج با بیان اینکه رژیم مستکبر آمریکا در این جنایت شرورانه شریک است، تصریح کرد: هرگونه سکوت و انفعال مجامع بین‌المللی در محکومیت این حملات تروریستی یک اقدام ضدبشری و مفسدانه است.
 
وی با تأکید بر اینکه محافظت از کیان و امنیت نظام یک واجب دینی است، گفت: دشمنان بدانند که ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی همواره با اتحاد در کنار هم هستند و این سنگر وحدت هیچگاه شکسته نخواهد شد.
 
ماموستا رستمی با هشدار اینکه دشمن همواره از راه‌های مختلف به‌دنبال ایجاد شکاف بین ملت و نظام است، عنوان کرد: دشمنان نظام اسلامی این بار با تمام توان به صحنه آمدند تا نارضایتی عمومی و شورش خیابانی ایجاد کنند، اما محاسبه آنان غلط از آب درآمد و ناکام ماندند.
 
وی با بیان اینکه دشمنان برای ایجاد فتنه، ناامنی و هرج و مرج در کشور به ویژه استان‌های مرزی همچون کردستان از هر توطئه‌ای استفاده می‌کنند، اظهار داشت: هدف اصلی بدخواهان تضعیف قدرت نظام جمهوری اسلامی، ایجاد فاصله و بدبین کردن ملت به این نظام است.
 
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبی با تأکید بر اینکه امروز سنگر وحدت، انسجام و اتحاد، مستحکم‌تر از همیشه است، متذکر شد: دشمنان باید بدانند که ملت ایران به ویژه مرزداران کردستانی هیچ‌گاه اجازه تعرض به آنان نداده و از آرمان‌های نظام و انقلاب دست نمی‌کشند، صحت این ادعا تقدیم ۵۵۳۶ شهید از این خطه است.
 
وی اضافه کرد: شیعه و سنی یکصدا و یکدل در راستای حفاظت از انقلاب اسلامی در مقابل دشمنان ایستاده و هیچ‌گاه اجازه تعرض و زورگویی به دشمنان نخواهیم داد.
 
ماموستا رستمی با اشاره به اینکه پاسخ جمهوری اسلامی ایران به اقدام تروریستی و تجاوزکارانه آمریکا و اسرائیل، مطابق ماده ۵۱ منشور ملل متحد، مشروع بود، هشدار داد: نیرو‌های مسلح مقتدر ایران اسلامی با تمام توان و در زمان، مکان و به شیوه‌ای که خود صلاح بدانند، پاسخ تحرکات احتمالی دشمن را در نهایت اقتدار و بدون درنگ خواهند داد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار